Som souschef hos oss är du en viktig del av verksamheten samt spelar en stor roll för att gästen får en upplevelse i världsklass. Som namnet syftar till är grundtanken i vår matlagning rök och eld och vi är stolta över att vara den första vedeldade bbq-restaurangen i Stockholm. Vi röker majoriteten av vår mat i vår vedeldade smoker men har också mycket annat på menyn. Vi försöker alltid arbeta med säsongens råvaror och allt vi gör, gör vi själva och från grunden.
Nu söker vi dig med minst ett par års erfarenhet som har goda grundkunskaper i matlagning från ett a´la carte kök, du är van att jobba i ett stundtals högt tempo med stil och finess. Kommunikationen är väldigt viktig så vi ser helst att du kan prata svenska eller har stor erfarenhet av att kunna kommunicera i ett internationellt kök. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann, kvalitetsmedveten, samarbetsvillig och har lätt att anpassa dig till olika situationer. Ledaregenskaper är ett krav.
Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom BBQ och det amerikanska köket. Välkommen med din ansökan redan idag!