Vi söker en kock med bred kunskap till Helsingegården i Järvsö. Bredden är viktig då vi har en stor blandning av gäster då vi bland annat huserar ungdomsläger, kursgrupper, konferensgrupper och turister. Vissa av våra grupper har en stor blandning av matpreferenser och allergier varför kunskap inom allergener kombinerat med stor noggrannhet är viktigt.
För att passa i rollen behöver du kunna hantera:
- Laga kalla- och varma rätter från grunden (vi använder inte ultraprocessade råvaror). Beroende på gäster/grupper erbjuder vi från enkla och prisvärda bufféer till flerrätters avsmakningsmenyer.
- Laga animaliska-, vegetariska och veganska maträtter
- Baka matbröd, kondisbitar och tårtor. Viktigt att du även kan hantera veganska alternativ.
Vi söker dig som har minst 6 års erfarenhet som kock. Du är van att hantera stress med flera parallella arbetsuppgifter. Du är inte blyg för att hugga tag i andra på hotell och restaurang andra förekommande arbetsuppgifter såsom att hoppa in som frukostvärd, städning, diskning och gästservice. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse för specialinriktningar som vegansk kost, desserter eller tapas. Har du särskilda kunskaper inom något av dessa områden ser vi det som en extra bonus. Du behöver kunna kommunicera på svenska i tal.
Tjänsten är belagd på minst 90% årsarbetstid. Årsarbetstid innebär att arbetstiden anpassas efter verksamhetens- och dina behov och att arbetstiden periodvis kan vara mer än 40h/vecka. Kvälls och helgarbete förekommer. Då verksamheten är säsongsberoende beviljas normalt inte längre sammanhängande semester under perioden 15/6 – 30/9 och 15/12 – 15/5. Samtliga medarbetare kan bli schemalagda på jour och du behöver därför kunna ta dig till arbetsplatsen på 10 minuter när du har jour.
Lön: Individuell enligt överenskommelse men minst enligt villkor i HRF – Gröna Riksavtalet. Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till Andreas, vår VD: [email protected].