Arbetsbeskrivning
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.
Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse!
Inom Food & Beverage (F&B) finns et antal restauranger med olika karaktär och koncept. Här finns vår vackra Saluhall, där såväl frukost som mat från alla världens hörn serveras. Pastry-teamet skapar magiska bakverk och söta frestelser, och Café Agnes och Bar Compagniet kompletterar restaurangfamiljen på lobbyplan. På åttonde våning erbjuds smakrik matkonst på Mei Rose i nära anslutning till vår härliga Rooftop Bar. Inom F&B ingår även område Porter, som ger intern service till hotellets verksamheter till exempel i form av stöd i kök och vid varuleveranser.
Kock till Mei Rose på Liseberg Grand Curiosa Hotel
Stig in i en värld av magi och äventyr på vårt unika hotell, där varje hörn sprudlar av kuriositeter och spännande upplevelser! Vi söker nu en dedikerad kock till Mei Rose, vår restaurang på hotellets åttonde våning, med en fantastisk takterrass och en utsikt över Lisebergsparken som förhöjer matupplevelsen.
Här serverar vi rätter inspirerade av Hong Kongs street food, med fokus på sharing och levande smakkonst.
Om rollen
Är du en matentusiast som brinner för service och är redo för nya utmaningar? Då kanske det är just dig vi söker! Som kock på Mei Rose arbetar du både självständigt och i team för att skapa smakrika och visuellt tilltalande rätter som överträffar gästernas förväntningar. Med stöd av dina kollegor skapar du en kreativ atmosfär där gästerna får testa på kinesiska smaker och stilfullt komponerade maträtter som både inspirerar och överraskar. Du blir en del av ett engagerat team som drivs av att utveckla och förverkliga hotellets koncept och restaurangupplevelser.
Vem är du?
Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet av à la carte, formell kockutbildning är meriterande men inget krav. Vi ser det som en stor fördel om du har kunskap om asiatiska smaker och tekniker, men ännu viktigare är din nyfikenhet och vilja att lära dig skapa magi i köket. Du är strukturerad, effektiv när tempot är högt, och har lätt för att samarbeta med alla olika typer av människor. Din kommunikativa förmåga bidrar till en positiv och dynamisk arbetsmiljö där alla trivs och presterar sitt allra bästa.
Vad vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid under HRF:s kollektivavtal, med arbete fördelat på dagar, kvällar och helger enligt verksamhetens behov. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. Vi välkomnar dig med öppet sinne, och vi ser fram emot att skapa magi tillsammans med dig!
Sista ansökningsdag: Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Kontaktperson: För frågor om tjänsten, kontakta Restaurant Manager Jessica Hedberg på telefon 0722-144310.