Är du en ledare som brinner för teamwork och hälsosam mat? Då kanske du är vår nordligaste stjärna! Holy Greens handlar om att må bra. Vi vill göra det enkelt för människor att äta hållbart och hälsosamt utan att kompromissa på smakupplevelsen. Därför tillagas allt på menyn från grunden, på råvaror som är bra för kroppen och snälla mot klimatet.
Om Rollen
Som restaurangchef på Holy Greens är du en person som älskar service som drivs av att leda och utveckla dina medarbetare i enlighet med vår vision och våra värderingar. Du leder och ansvarar för att verksamheten på ett effektivt och resultatorienterat sätt når mål satta för enheten.
Tjänsten är främst förlagd i drift, där du tillsammans med dina medarbetare levererar sallader i världsklass, säkerställer god service och kontinuerligt följer upp resultat, service, hygien och personalrelaterade frågor. Som restaurangchef har du en viktig roll när det kommer till att motivera och utveckla din personal såväl i driftrelaterade frågor som i sin personliga utveckling. Du ansvarar även för att goda relationer med samarbetspartners underhålls med syfte att nå optimal försäljning och god lönsamhet.
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen är du en naturlig lagspelare som tar dig an dina utmaningar med största seriositet och lojalitet. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös.Meriterande:
Vad får du?