F&B Day Manager med fokus på vår frukost- och lunchverksamhet.
Skicka ansökan 45 dagar kvar
Chef Avdelningschef
45 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Hotel Birger Jarl är ett fyrstjärnigt hotell beläget i centrala Stockholm. Hotellet har 271 hotellrum och sviter, restaurang och lobbybar samt en konferensvåning med kapacitet för totalt 550 personer. Hotellet vänder sig till såväl affärs- som fritidsresenärer och har en stor andel internationella gäster. Vår vision är enkel, vi vill att alla som kommer i kontakt med oss ska känna samma sak –”Här vill jag bo, här vill jag jobba!” Sökes: F&B Day Manager med fokus på vår frukost- och lunchverksamhet. Vill du bli en del av ett engagerat team som sätter tonen för våra gästers dag? Vi förstärker nu vår verksamhet med en F&B Day Manager som brinner för att skapa fantastiska matupplevelser. Vår filosofi Vi värdesätter att alla, oavsett yrkesroll och arbetstider, ska ha möjlighet att finna en bra balans mellan privatliv och arbete. Här har våra medarbetare utöver generöst friskvårdsbidrag även tillgång till massage och yoga på arbetstid/alternativ friskvårdstimme och tillgång till hotellets gym. Givetvis har vi kollektivavtal och förmånliga priser på hotellrum och F&B. Vi erbjuder en möjlighet att utvecklas i din yrkesroll genom vår interna utbildningsakademi. I tillägg till ovanstående omfattas du som avdelningschef av Hotel Birger Jarls årliga bonusavtal. Rollen Som F&B Day Manager har du det övergripande ansvaret för hotellets frukost- och lunchverksamhet. Du ansvarar för att avdelningen utvecklas, drivs strukturerat och effektivt samt att gästerna får ett personlig och professionellt bemötande. Du kommer att leda och inspirera ditt team för att skapa en varm och välkomnande atmosfär där varje detalj räknas. Rollen innebär att du måste arbeta nära verksamheten och vara hands-on i driften. Du ingår i hotellens avdelningschefsgrupp och rapporterar direkt till Hotellchef. I din roll ingår bland annat följande: • Kvalitetssäkra samt planera, leda och fördela arbetet i den dagliga driften av frukost- och lunchverksamheten • Utveckla restaurangverksamheten tillsammans med övriga F&B-ansvariga • Coacha och utmana teamet att nå individuella och gemensamma mål • Bidra till en kultur med hög service- och kompetensnivå på hotellet Du… Vi söker dig som gillar att kombinera ledarskap med service. Rollen kräver att du tar initiativ, har hög energi samt god problemlösningsförmåga. Stort intresse för detaljer, mat och dryck, gäst- och resultatfokus samt en JA-attityd är egenskaper vi söker. För att trivas i rollen krävs det att du kan hantera stressiga situationer och har en mycket god förmåga att prioritera. • har arbetslivserfarenhet av liknande position, helst inom hotell & konferensverksamhet • har dokumenterad erfarenhet av ledarskap och att hantera en större personalgrupp • älskar att ge ”det lilla extra” för gästen • är kvalitetsmedveten, lyhörd, social och har en god samarbetsförmåga • Kommunicerar obehindrat i svenska och/eller engelska i tal och skrift • Goda kunskaper i restaurangekonomi och kunskaper i HRFs kollektivavtal är meriterande Kunskaper i Visbook är meriterande men inget krav. Är du personen som vill vara med och utveckla vår F&B verksamhet till dess fulla potential och som gillar att vara hands-on i driften? Vi… • söker 1 person på heltid, vi tillämpar månadslön och 6 månaders provanställning • erbjuder stor kreativ frihet och möjligheten att sätta din egen prägel och utvecklas i din yrkesroll • värderar personliga egenskaper och matchning med vår företagskultur och värderingar. • kommer att behandla ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag • ser med spänning fram emot att höra mer om dig! Ansök idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hotellchef Ingela Engqvist på [email protected] Vi hanterar enbart ansökningar via vår hemsida.

Mer info

Anställningsform -
Publicerad 2024-10-30
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare
Hemsida Länk