Ambulerande kock till Sodexos storkök i Alingsås
Skicka ansökan 9 dagar kvar
Kock
9 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!   Vårt uppdrag hos vår kund i Alingsås Kommun består av att tillaga och servera goda och näringsriktiga måltider på kommunens skolor, förskolor och äldregårdar. Vi söker nu ambulerande kockar för att hjälpa oss täcka luckor som uppstår i vår verksmhet.  Vad du kommer att jobba med:  • Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter och annan mat  • Planera och prissätta menyobjekt, beställa tillbehör och föra register   • Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor  • Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter  • Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard  Vad du bidrar med:  Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.   Vad vi erbjuder Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna utvecklas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi:  • Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart • Flexibel och dynamisk arbetsmiljö  • Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram  • Möjligheter att växa inom företaget  • Stort fokus på hälsa och säkerhet   • Volontärarbete på betald arbetstid  Om tjänsten  Tjänsterna är på 100% med arbetstid förlagd dagtid på vardagar.  Man kommer ha en bestämd utgångsenhet men ambulera mellan enheter utefter behov. Springkockstillägg utgår utöver ordinarie lön på denna tjänst Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Linus Fagerberg, [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 31/11, rekrytering sker löpande. Körkort och tillgång till bil är meriterande och hjälpsamma i roll som ambulerande kock. Mer om Sodexo och vilka vi är  • Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster  • Medarbetarsidorna Mitt Sodexo  Redo att vara en del av något större? Ansök idag!  Sodexokoncernen Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Mer info

Anställningsform -
Publicerad 2024-10-25
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 2
Varaktighet Tillsvidare
Hemsida Länk