OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.
Östgöta Kök är restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som under snart tjugo års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst. Vår resa startade med en restaurang i Norrköping där vi idag driver Östgöta Kök Nya Torget, Burgers and Bangers, Grazie samt ett skärgårdshotell i Arkösund. I Linköping driver vi Östgöta Kök Garnisonen och ÖK Smak & Tak. Vi brinner för att servera vällagad mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, både på plats på våra restauranger samt via catering och på events. Vår verksamhet genomsyras av råvara, hantverk och omtanke.
På ÖK Smak & Tak vill vi nu utöka teamet med en ny tjänst och söker därför en driven och erfaren hovmästare. Vi har höga ambitioner med vårt matsalshantverk och letar därför någon som kan bidra till att höja upplevelsen ytterligare för våra gäster.
Du har erfarenhet av att fördela och leda arbetet under service, du är effektiv, positiv och flexibel. En sommelierutbildning är meriterande men inte ett måste, du har ett stort intresse av mat och dryck och framförallt älskar du att möta gästerna och hjälpa dem att skapa minnen.
Du är helt självgående, organiserad och målmedveten. Du rapporterar till restaurangchefen och fungerar som dennes högra hand i matsalen.
Dina arbetstider är fördelade på dagtid, kvällar och helger med störst fokus kvällstid och helger.
Östgöta Kök tillämpar kollektivavtal. Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Kan detta vara något för dig ser vi fram emot din ansökan och att träffa dig för en intervju!