Livsmedelsarbetare mot charkuteri har kunskap inom chark och delikatess.
Charkuteristens arbete tar vid efter slaktaren och styckaren i livsmedelsproduktionen.
I arbetet ingår att förbereda och salta olika köttvaror samt att tillverka charkuterivaror.
Många av arbetsmomenten såsom hackning, malning av råvaror, dosering samt oftast även vid kokning, rökning och ugnsbakning utförs idag maskinellt.
Fortfarande är det dock många arbetsmoment som görs för hand, som till exempel att väga upp råvaror för hackning och malning samt att stoppa korv.
Produkterna röks, kokas och kyls eller fryses innan de förpackas.
Charkuterister arbetar för det mesta dagtid och i arbetslag, där man roterar mellan olika arbetsuppgifter, som bland annat
Din ansökan sker via denna länk: Intresseanmälan livsmedelsarbetare chark - Ansökan (recruto.se). Om du blir utvald kommer vi på OnePartnerGroup tillsammans med Arbetsförmedlingen att hjälpa dig vidare.
Under utbildningen får du utveckla de kompetenser och förmågor som efterfrågas i företaget.
Den praktiska delen av utbildningen kommer att ske under handledning i Jakosdals lokaler.
En stor del av utbildningen utgörs av arbetsplatsförlagt lärande hos Jakobsdals.
Teorin kommer att bedrivas på distans i Astars läroplattform.
Under utbildningstiden är du försäkrad via Arbetsförmedlingen och har ersättning via a-kassa/aktivitetsstöd.
Utbildningen börjar med två veckors test och kartläggning för att undersöka dina förutsättningar för att klara utbildningen.
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
Har du frågor gällande ansökan, utbildning eller antagning kan du kontakta Anders Olivestedt via [email protected] eller på telefon 0705-190290
Har du frågor gällande anställning kan du kontakta Jonathan Wikman via mail [email protected] eller på telefon 070 - 445 90 39
Varmt välkommen med din ansökan!