Grillkock till säsongen 2024/2025
Skicka ansökan

Om tjänsten

Besök hemsida klappen.se
Omfattning Heltid
Publicerad 2024-08-18

Restaurangerna på Kläppen drivs i bolaget Kläppen Restauranger AB.

Vi som äger restaurangerna heter Janne Söderberg och Magnus Wieselqvist.

Restaurangerna driver vi i ett eget bolag men när gästen möter oss tillhör vi alla Kläppen och är på plats för att göra gästernas vecka till en stark vinterupplevelse. Vår idé är att erbjuda en matresa och inte bara en skidresa. Därför jobbar vi med olika koncept på våra respektive enheter. Hos oss finns det flera olika restauranger med olika tjänster att söka. Totalt är vi ca. 90 personer fördelat på våra 7 olika enheter.

Grundläggande för dig som söker hos oss:

Som person gillar du ordning och reda, är bra på att passa tider och gillar att arbeta själv likväl som tillsammans med andra. Du är en positiv person som gillar att arbeta under högt tempo. Nyutexaminerad, riktigt intresserad med en vilja av stål eller meriterad med erfarenhet. Alla är välkomna att söka!

Söker du flera tjänster? Glöm inte att prioritera tjänsterna du söker i ordningsföljd med ditt första val som nr1.

· Restaurang Tranan lunchrestaurang med hög puls och många gäster.

· Freds Place mysigt hak för snabbare rätter. Coffeshop/bar inomhus och burgare & korv från grillen ute på altanen där man sitter på renfällar och äter under bar himmel.

· Toppstugan erbjuder stort utbud av fikabröd, smörgåsar, lättare lunchrätter i caféet och en matsal för à la carte luncher. Riktigt hög puls!

· Brasserie Karelius Kött & Deli en liten pärla som erbjuder vällagad à la carte.

· Persgården Våffelstuga klassisk våffelstuga som med våfflor, smörgåsar & fika m.m.

· Bageriet vårt bageri startar dagen med brödförsäljning & café/konditori och övergår under eftermiddagen äventill pizza för take away eller att äta på plats.

· Halster Bar & Bistro vår största restaurang på Kläppen. Öppet från frukost till sen kväll. Halster är knutpunkten på Kläppen där också afterski och underhållning finns.

Om tjänstenTjänsten som grillkock hos oss innebär arbete dagtid på Fred's Place. Här jobbar du med gäst över disk och det är högt tempo, intensivt & roligt! Du ställer tillsammans med dina kollegor i ordning uteplatsen varje dag där gästerna under dagen sitter och äter. Prime time är soliga dagar och då kan kön ringla sig lång. Jobbar man på Kläppen Restauranger så har man i grunden sin fasta arbetsplats men får vara beredd på att kunna hoppa in där det för tillfället behövs. Jobbar du på Fred's Grill så blir detta aktuellt de dagar det är för kallt att leverera grillat.

ArbetsuppgifterI ett kök vanligt förekommande sysslor med fokus på grillat. Vi söker dig som inser värdet av ett bra teamwork i köket. Du gillar att kunna påverka och har lätt för att delge kunskap i kreativa diskussioner, likväl som att anpassa dig efter det som bestäms. Som kock gillar du ordning och reda, jobbar snyggt, modernt och har ambitioner. Beroende på restaurang jobbar vi med lunch, à la carte och temakvällar. Det finns stora möjligheter att växa med uppgiften inom våra restauranger.

KvalifikationerHelst ser vi att du har några års erfarenhet av kock yrket. Är du nyexaminerad och brinner för yrket så är du också varmt välkommen att söka. Ange i din ansökan vilken av restaurangerna du helst tror att du vill arbeta på. I din ansökan vill vi att du berättar varför just du är rätt person för oss. Berätta om dina tidigare erfarenheter samt lämna gärna referenser.

Sista ansökningsdag 13 oktober

Kontaktuppgifter Har du några övriga frågor är du välkommen att kontakta: [email protected]

GDPR Genom din ansökan godkänner du att Kläppen Restauranger AB hanterar dina personuppgifter under rekryteringsperioden.

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet 3 - 6 Månader
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons