OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.

Kock, vikarie
Säters kommun Annonsen har utgått Säter
Skicka ansökan

Om tjänsten

Besök hemsida sater.se
Omfattning Heltid
Publicerad 2024-07-11

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. Kostenheten ingår i Samhällsbyggnadssektorn som är den samlade sektorn för lokalvård, fastighet, miljö- och bygg samt gata och park i Säters kommun. Sektorn har successivt expanderat och fyllt på med kompetenser, för att skapa ett team som tar oss till nästa nivå.  Kommunens kostenhet har över 30 medarbetare. Varje dag produceras ca 2 100 portioner till förskolan, skola och äldreomsorgen. I vårt uppdrag ingår att följa Livsmedelsverkets råd och riktlinjer för bra mat och vi har som mål att laga måltiderna nära gästen – med fokus på miljö, bra råvaror och matglädje. Vi söker en kock till vårat nybyggda kök prästgärdet som ligger centralt i Säters kommun. Arbetet är varannan helg och du kommer att gå på ett schema som innebär lediga vardagar. På köket behöver vi 75% tjänst och den övriga tiden 25 % är som resurskock på våra övriga kök i kommunen. Köket lagas måltider till särskilda boenden i kommunen och en del förskolor som har mottagning av måltider totalt ca 250 portioner per dag. På köket arbetar 8 personer.   Arbetsuppgifter Arbetsuppgifternas karaktär och ansvarsområde: * Tillagning och ansvar för att alla våra matgäster barn/elever/äldre skall erbjudas näringsriktig, god, hälsosam och klimatanpassade måltider * Vid behov tillaga specialkost * Smaka av maten innan den serveras * Planera arbetet utifrån fastställd menyplanering * Utföra de egenkontrollpunkter som ingår i köket * Vid varuhantering och vid tillagningen av mat förekommer tunga lyft  * Arbeta aktivt för att minska matsvinn i alla produktionsled * Arbeta med alla moment i köket Kvalifikationer Utbildning - Hotell och restaurangprogrammet eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Krav Behärska det svenska språket i båda tal och skrift. Krav Kunskap och erfarenhet av egenkontroll i storkök B-körkort och tillgång till egen bil. Grundläggande IT-kunskaper krävs för att kunna hantera beställningssystem, e-post, smartphone, personalsystem.   Intervjuer sker löpande Förlängning av vikariatet kan vara aktuellt Personliga egenskaper Du är strukturerad med en god planerings- och prioriteringsförmåga Flexibel och serviceinriktad Självgående ser till helheten God samarbetsförmåga Framförallt du tycker om att laga mat och ge bra service Kontaktinformation Carina Hjort, Biträdande kostchef, 0225-55373, [email protected] Katarina Lindberg, Kostchef, +46 0225-55216, [email protected] Arbetsplats

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet 6 Månader eller längre
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons