Omfattning Heltid
Publicerad 2024-06-27

Brinner du för burgare och bärs? Gillar du att leda, utveckla och inspirera? Är du en kreativ kock med gott ordningssinne?

Nu söker vi Dig som vill bli Biobarens nya kökschef!

Arbetsbeskrivning

Du planerar köksverksamheten och sköter inköp, schemaläggning, menyutveckling och logistik. Ditt team leder du med stort hjärta och engagemang och du är den som skapar, leder och utvecklar köket långsiktigt.

I arbetet ingår planering av menyer, inköp och kalkylering. Köksekonomi är en del av ditt dagliga arbete och du jobbar nära våra leverantörer för att hålla en god kvalité och balanserad inköpskostnad. Kvalitét på allt vi serverar är av högsta vikt. Du är van att jobba i högt tempo och kan både planera och leda verksamheten genom såväl låg- som högsäsong. Du är också van att hålla en god arbetsmiljö och rutiner miljö och hälsa. Du arbetar tätt med restaurangchef och ledningsgruppen för uppföljning av ekonomi, event och personalförsörjning.

Vi jobbar med molnbaserade digitala verktyg där verksamheten planeras och följs upp. Till vår hjälp finns, Personal/ekonomi administratör, Grafiker samt Verksamhetschef.

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som har erfarenhet av att laga mat i en utpräglad servicemiljö med hög ambitionsnivå. Du ser det som naturligt att vara en arbetande, närvarande teamledare (ca 90% av Din tid arbetar Du som en del av teamet). Du gillar att jobba såväl kvällar som helger och är van att själv hålla en struktur i din vardag. Vi tror också att Du som ledare är coachande och utvecklande då delar av personalstyrka ofta är unga och relativt oerfarna. Vi ser gärna att Du har utbildning eller motsvarande erfarenhet inom områdena restaurang, kök, ekonomi och ledarskap.

Vi erbjuder jobb i en välskött restaurang med god ekonomi och en total omsättning på ca 10 Mkr.

Varmt välkommen att ansöka!


Skicka ansökan

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet Tillsvidare
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Dela annons