Om tjänsten

Besök hemsida
Omfattning Heltid
Publicerad 2024-06-14

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du? INFORMATION OM HOTELLET/ARBETSPLATSEN Hösten 2023 öppnade Clarion Hotel Draken på Järntorget och blev en ny del i Göteborgs kulturella epicentrum. Här möts stadens liv och puls innanför hotellets väggar och skapar en inspirerande mötesplats genomsyrad av gastronomi, musik och kultur. Det är här vi möts. För att äta, bo och umgås. Det är uppklätt och omatchat, elegant och avslappnat. Välkommen till en plats som överraskar på alla plan. Nu söker vi en Souschef till Bankettköket som vill vara med och sätta Draken på kartan och skapa något unikt för Göteborgarna. Vår ambition är att göra Clarion Draken till en pulserande mötesplats, både för gäster och personal. Som souschef i banketten på Clarion Draken arbetar du främst i vårt huvudkök, men är inte rädd för att kliva in i ett av våra andra kök vid behov, eller packa tårtor som skall levereras nästa dag från vårt kondis. Man får också gärna jobba på flera avdelningar såsom Heurlins lr Brasseriet . Du har en smittande energi, gillar att synas, är ansvarsfull, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och har alltid koll på läget - även när det svänger lite! Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet , men det är din personlighet vi vill falla för som ska lysa upp hotellet. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap - inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse på hotellet. Alltid och varje gång! Tjänsten innebär arbete under dagar, kvällar och helger. Vill du bli en del av vår framtid i Göteborg? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker. Jobbet • Förbereda, tillaga och leverera god och tilltalande mat • Inköp och lagerstyrning • Vara delaktig i menyplanering • Arbetar dag , kväll & helg • Leder arbetet när Headchef inte är på plats Talangen • Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster • Du har dokumenterad erfarenhet som kock eller Souschef • Du är en lagspelare och ser köket som en enhet • Du har mycket energi, mod och begeistring Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag. Vad väntar du på?!

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet Tillsvidare
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons