Det finns nu en ny version tillgänglig för ledigajobb.se. Klicka på uppdatera eller ladda om sidan för att få tillgång till den nya versionen.
OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.
Hos Holiday Club mättar vi både små och stora magar med vällagad frukost, lunch och middag samt allt däremellan. Och oavsett om våra gäster har tillbringat dagen ute på fjället, längs med Åre Strand eller inne på hotellet så tänker vi att det du äter idag är bränslet för morgondagens upplevelser.
Inom hotellet driver vi flera restauranger och barer. Vi har ofta flera olika målgrupper i huset samtidigt och vi levererar regelbundet större eventprodukter till våra kunder. Affärstrycket i vår verksamhet varierar snabbt när gästerna besöker frukostmatsalen, Eatery Åre, O'Learys Åre eller något av evenemangen i vår arena.
För att trivas hos oss är du en teamplayer som gillar att leverera kvalitativa matupplevelser i ett högt tempo med ofta stora gästflöden. Om du dessutom arbetar utifrån våra värdeord aktiv, nyfiken och inkluderande så kommer vi vara en perfect match.
Dina arbetsuppgifter:
Vi ser gärna att du har följande erfarenhet/egenskaper:
Vi erbjuder dig;
Anställningsform: Säsongsanställning Sommar
Omfattning: 75%
Arbetstider: Varierande (morgon, dag, kväll och helger)
Lön; Enligt kollektivavtal mellan Visita och HRF
Plats: Holiday Club Åre
Sista ansökningsdag är den 9 Juni. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. För eventuella frågor gällande tjänsten vänligen kontakta vår Team Leader Kitchen, [email protected]
Välkommen med din ansökan!