Om tjänsten

Besök hemsida
Omfattning Heltid
Publicerad 2024-05-21

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Clarion Hotel Sea U har Helsingborgs bästa läge med första parkett och en magisk utsikt. Tack vare passionerade medarbetare kommer vi garanterat överträffa gästernas förväntningar. Genom att vara personliga och professionella levererar vi alltid service på högsta nivå. Vi ökar livskvaliteten för både medarbetare och gäster. Och vi har modet att tänka nytt. För vi vet att morgondagen bara är en god natts sömn bort. Hotellet öppnade februari 2021 och har 250 hotellrum plus kongress kapacitet för upp till 1200 gäster. Vår restaurang och takbar kommer att vara de naturliga platserna att hänga på. Självklart kommer vi vara en del av staden och framförallt, staden ska känna sig som en del av oss. Här kommer vi skapa ett nytt vardagsrum, en plats att vara på, oavsett anledning. Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten? Chef (C) rapporterar till Sous Chef (SC) I tjänsten ingår: • Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.. • Genomgång och förberedelse av arrangemang tillsammans med Sous Chef/ HC • Daglig mise en place, a la carte, luncher, brunch/festvåning m.m. • Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass. • Ansvara för att hålla ordning och reda på lagret. • Ta hand om varuleveranser. • Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta. • Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Hotel Sea U. • Väl insatt i menyer och dryckesutbud. • Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner. • Vara behjälplig och assistera övriga kollegor på andra positioner i köket vid behov. • Deltar aktivt på avdelningsmöten. • Att behandla våra gäster och kollegor med respekt. • Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister samt övrig personal för bästa service till gäster. • Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till SC. • Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir korrekt bemötta. • Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar. • Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner. • Följa företagets policy. • Ev. andra uppgifter kan tillkomma via närmaste chef.

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet Tillsvidare
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons