Om tjänsten

Besök hemsida
Omfattning Heltid
Publicerad 2024-04-26

Mässrestauranger på Stockholmsmässan i Älvsjö ansvarar för all mat och dryck i anläggningen. Här hålls flertalet mässor av olika slag under året, små och stora konferenser, internationella kongresser, galamiddagar, fester och andra evenemang. Vi har drygt 10 fasta serveringar, 3 kök och bygger upp pop up caféer och restauranger i hallarna på olika teman vid önskemål och efter behov.

Om oss

Mässrestauranger har ett team av projektledare som ansvarar för att planera, skapa och genomföra mat och dryckesdelen under dessa olika event i anläggningen. Uppdragen varierar mycket både i storlek och karaktär, room catering i små mötesrum, konferensluncher i våra egna restauranger, kaffebufféer eller mingel i anslutning till stora konferenssalar eller kongresser, banketter, fester och andra evenemang i mässhallarna. Eventen är av både nationell och internationell karaktär.

Vi söker nu en teamansvarig med känsla för gastronomi och serviceupplevelser som vill utveckla och leda sina medarbetare i att skapa upplevelser för våra kunder och gäster och som gör det med affärsmässighet. Det är en ny roll och vi letar efter dig som vill ansvara för att driva och utveckla gruppen till ett hållbart team som fokuserar på att leverera gastronomiska upplevelser med högt servicefokus både inifrån mellan kollegor och utåt till våra kunder och gäster, samt med god ekonomi.

I rollen ansvarar man också för egna evenemang som man tar hela vägen från offert till genomförande. Man är medlem i driftgruppen och rapporterar till driftchefen.

Om dig

Vi söker dig som är en trygg, lösningsorienterad och erfaren ledare, van vid både nationella och internationella kontakter och möten. Du förväntas själv ha erfarenhet av att ansvara för större projekt och event inom restaurang och/eller eventbranschen. Du är affärsmässig och van vid att arbeta i olika stödsystem samt har goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du kommunikativ, trygg och ansvarstagande. Du balanserar naturligt kundens önskemål, gästernas förväntningar, intern information och en sund ekonomi. Du har förmåga att fatta och genomföra beslut och har ett logiskt tänk. Genom nyfikenhet på kundens behov förstår du hur vi tillsammans kan skapa mervärde både för kunden och för ditt team och alla kollegor på företaget. Passion och stolthet över gemensamma framgångar triggar dig.

Vi ser även att du är flexibel och prestigelös men kan också sätta gränser när det behövs.

Ett av våra viktigaste ledord inom företaget är - Service inifrån och ut – och vi lägger stor vikt vid ett trevligt bemötande till alla och hög servicekänsla.

Vi ser att du har:

  • Gedigen erfarenhet av arbetsledning och ledarskap
  • Erfarenhet av projektledning i ansvarig position inom restaurang- och/eller eventbranschen
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att använda administrativa stödsystem
  • Affärsmässighet och ekonomiskt sinne
  • Genuin servicekänsla och känsla för kvalitet
  • Positiv grundsyn på både livet och arbetet

Övrig information

Vid stora event som tex. Nobelbanketten hjälper vi varandra över bolagsgränserna i företagsgruppen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start enligt överenskommelse. I tjänsten ingår det periodvis kvälls- och helgarbete.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Maria Granvik på [email protected]

Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du skickar in din ansökan och ditt CV.

Välkommen med din ansökan!

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet Tillsvidare
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons