Omfattning Heltid
Publicerad 2024-04-25

För kunds räkning söker vi nu efter kockar för sommarsäsongen i Norge. Du anställs direkt av vår kund.

Om kund:

Hotellet i Nærøyfjorden, en av endast två UNESCO-fjordar i världen. Beläget i ett spektakulärt naturlandskap, driver man 6 restauranger, 160 sängplatser, souvenirbutik och bageri, utöver evenemang, catering och gruppuncher.

Kunden driver ett modernt hotell i vikingastil med 39 rum, + ett budgethotell med 25 rum, restaurang med plats för 250, lunchrestaurang med 200 platser, cafeteria, utomhusrestaurang för skaldjur, souvenirbutik, bar, kryssnings- och färjehamn samt en Vikingaby 100 meter bort.

Verksamheten är mycket livligt under sommar-säsongen med besökare från hela världen, därför har man också personal från många olika länder och engelska som arbetsspråk.

Nu är man på jakt efter en nya skickliga kockar för sommarsäsongen till sitt härliga team.

Är det dig man söker?

Om tjänsten:

man söker erfarna kockar till sin a la carte-restaurang och sin skaldjursrestaurang. Du måste kunna arbeta snabbt, under stress, men fortfarande vara serviceinriktad, ha fokus på kvalitet och vara en bra lagspelare. Man använder lokala ingredienser och fokuserar på norska smaker.

Kvalifikationer:

  • Goda kunskaper i engelska
  • Bra samarbets- och kommunikationsförmåga
  • Tidigare erfarenhet av arbete som kock
  • Förmåga att vara flexibel, innovativ och lösningsorienterad
  • Trivs med utmaningar i en hektisk arbetsmiljö

Vi erbjuder:

  • Konkurrenskraftig lön
  • Rabatter på alla butiker
  • Prisvärt boende
  • Lunch ingår varje dag
  • Semesterersättning (10,2%)
  • Hälsoförsäkring

Ort: Gudvangen (45 km från Voss)

Omfattning: Heltid

Uppstart: Uppstart tidigt under maj/juni till slutet av september/oktober)

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet 3 - 6 Månader
Antal platser 3
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons