Om tjänsten

Besök hemsida
Omfattning Deltid
Publicerad 2024-04-25

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning finns i västra Stockholm med närhet till natursköna områden och goda kommunikationer. Vi är cirka 1700 stolta och engagerade medarbetare som bidrar med service av hög kvalitet till stadsdelsområdets invånare varje dag. Vår arbetsmiljö präglas av samarbete, mod och delaktighet. Vår styrka är att den mångfald som finns bland invånare även finns hos våra medarbetare. Tillsammans gör vi skillnad! Arbetsplatsbeskrivning Enheten Maltesholms består av fyra kommunala förskolor i fina naturområden, förskolorna tillhör området Hässelby Strand. Vi värnar om förskolan som en demokratisk mötesplats för lärande och gemenskap där allas delaktighet och ansvar är en bärande idé. Arbetsbeskrivning Vi söker nu dig som är utbildad kock till vår enhet. Våra fyra kök hanterar dagligen någonstans emellan 45-90 portioner. Hos oss ska man kunna arbeta i alla kök om så behövs, vi tror på ett starkt team för våra kök. Man säger att förskolans hjärta är köket. Vi vill att du är kreativ, har ett lustfyllt förhållningsätt till matlagning som banar väg till nya spännande matupplevelser. Du kommer att arbeta i ett modernt och välutrustat kök och laga frukost, lunch och mellanmål till 2-6 avdelningar (beroende på vilken förskola). Vi följer Livsmedelsverkets rekommendationer, lagar näringsriktig mat och strävar efter att laga mat från grunden varje dag, med nyttiga ekologiska råvaror och med stor variation och bredd. Vi ser gärna att våra kockar bakar vårt matbröd. Du börjar din dag 06.30 och vi ser gärna att du är i barngrupp mellan 0,5-1h på morgonen. Du är ansvarig för planering av meny och beställningar utifrån att given budget hålls samt att Stockholm stads mål om 70% krav EKO uppnås. Att tillgodose dem som har behov av specialkost är av yttersta vikt. Du ska ha goda kunskaper i olika födoämnesallergier samt kunskap kring vegetarisk kost. Du tar emot leveranser och ansvarar för att det är en god ordning i köket. Du ska genomföra egenkontroll, disk och upplockning av varor. Du ingår också i enhetens köksgrupp för lärande och inspiration mellan förskolornas kök. Självklart ska du tycka om att på ett inkluderande sätt arbeta med barn, du är flexibel, positiv och gillar att arbeta med högt tempo. En gång i månaden träffas alla kockar i enheten tillsammans för ett kollegialt lärande forum. Enhetens rektor deltar vid vissa tillfällen då budgeten följs upp.. Kvalifikationer 3-årigt gymnasium inom livsmedelsprogrammet eller annan dokumenterad utbildning inom området. Utbildning inom hygien och egenkontroll enligt HACCP. Kunskap om hantering och tillagning av specialkost, vegetarisk kost och erfarenhet av arbete i storkök. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Mer info

Omfattning Deltid
Varaktighet Tillsvidare
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons