Omfattning Deltid
Publicerad 2024-04-17

Trillevallen är ett familje- och generationsparadis, hit återvänder många år efter år. Högfjällshotellet har en ombonad, rustik och familjär känsla. Här finns både bar, restaurang och möteslokaler. Området är i en expansionsfas och vi ser en stor potential att utveckla vårt erbjudande av smakupplevelser.

Hotellet söker nu en kock som ska sköta köket under sommaren med chans till förlängning. Sommar säsongen drar igång 28 juni och är till ca.18 augusti. Baren serverar en enklare barmeny torsdag-söndag och matsalen är öppen för vissa idrottsevent och grupper. Vår ambition är att skapa en härlig mat-, dryck-,och serviceupplevelse gärna med lokala/regionala smaker.

Om tjänsten:

Vi söker nu en kock som vill vara med att driva och utveckla matupplevelserna på hotellets bar/matsal i sommar.

Mer om jobbet:

• Förbereda, tillaga och leverera god och tilltalande mat

• Inköp och inventering

• Menyplanering, egen kontroller och att god livsmedelshygien efterlevs

• Arbetet är förlagt till kvällar och helger


Kvalitéer

• Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster

• Du har dokumenterad erfarenhet som kock

• Som person är du lyhörd, kreativ och mån om att vara en del av en hållbar och trivsam arbetsplats.

• Stor vikt läggs vid personlighet och möjlighet att se lösningar

Den vi söker bör ha några års arbetserfarenhet från hotellrestaurang eller liknande verksamhet och ett genuint intresse för matlagning.

Tjänsten är från 15 juni, anställningsform och lön enligt överenskommelse. Boende kan ordnas.

Välkommen till en pärla i södra Årefjällen där tradition och nutid möts!

Kollektivavtal finns.

Skicka ansökan

Mer info

Omfattning Deltid
Varaktighet 11 Dagar - 3 Månader
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Dela annons