OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.
Om företaget
Företaget ingår i en koncern inom olika verksamhetsområden. Restaurangen beläget i Ytterhogdal i vackra Härjedalen startar under sommaren 2024.
Position: Kock
Plats: Ytterhogdal
Om jobbet
Vill du vara med och utveckla en spännande restaurang/butik i härliga Härjedalen.
Vi vill inte bara vara en restaurang utan vi ska vara en destination för utmärkt husmanskost och dryck, där kvalitet och innovation står i centrum.
Vi söker nu en kock som har erfarenhet av att leda och planera och leda en verksamhet. Vi ser gärna att du är innovativ, ser möjligheter och vill utveckla restaurangen vidare.
Du behöver ha förmågan till självledarskap och ta egna initiativ och komma med kreativa idéer till utvecklandet av verksamheten.
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att planera och leda en verksamhet med goda resultat.
Ansvarsområden
Ansvarig över planering och matlagning.
Se till att vi har allt vi behöver genom att hantera och säkerställa effektiva inköp och lager.
Ansvara för att kökets standarder och hygienrutiner upprätthålls enligt gällande regler och företagets riktlinjer.
Bidra till menyns utveckling genom att föreslå nya rätter, koncept och specialiteter.
Samarbeta effektivt med övriga personal för att säkerställa en smidig drift och uppnå gemensamma mål.
Hantera inköp och lagerhantering för att säkerställa optimala förhållanden och minimera svinn.
Kvalifikationer:
Erfarenhet av att arbeta som kock.
Utbildning inom matlagning och/eller erfarenhet av att arbeta på restaurangkök.
Förmåga att arbeta under tryck och hantera stressiga situationer med ett positivt sinne.
Drivande och initiativrik personlighet med förmåga att ta egna beslut och driva projekt framåt.
Självgående och flexibel med förmåga att anpassa sig till förändrade omständigheter.
Utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta effektivt i ett team.
Social och serviceinriktad inställning gentemot gäster och kollegor.
Personlig profil
Självgående, drivande, initiativrik.
Serviceinriktad och älskar att jobba med service och träffa nya människor.
Ansvarstagande
Kunna hantera flertalet arbetsuppgifter inom restaurangens övriga delar.
Vi erbjuder:
En spännande möjlighet att vara en del av ett helt nytt koncept där vi tar tillvara på dina idéer och erfarenheter.
Utmanande och varierande arbetsuppgifter i en stimulerande arbetsmiljö.
Möjlighet till personlig och professionell utveckling.
Tjänsten skall tillsättas under juni månad.
Ansökan: Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är lämplig för rollen som kock till [email protected] och [email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar alla ambitiösa kockar som delar vår passion för mat och service!
Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.