Brasserie Le Galopin.
Le Galopin är en ”innerstadsrestaurang” med stora ambitioner att leverera bästa kvalité på mat och vin från det franska köket. Vi vill ge våra gäster en oförglömlig matupplevelse av hög kvalité i en skön, avspänd atmosfär. Inredning är en mix av en klassisk brasserie och en modern cityrestaurang, atmosfären som ”ett charmigt och stökigt gathörn i Paris där alla pratar med alla och har så där orimligt trevligt”.
Restaurangen är öppen tisdag till söndag, serverar middagar och brunch på helgerna a la carte.
Arbetsbeskrivning.
Du kommer ingå i ett köksteam med fem kollegor som leds av vår kökschef. I uppdraget ingår att förbereda och laga mat i ett halvöppet kök där du har nära kontakt med gästerna. Restaurangen har plats för 50 matgäster inne samt en uteservering om ca 50 platser som öppnar hösten 2024. Tjänsten är 70-100%.
Kvalifikationer.
Vi erbjuder.
Du får vara med och utveckla ett nytt restaurangkoncept tillsammans med övriga kollegor.
Öppettider kvällar tisdag till söndag, samt lördag och söndag brunch.
Urval och intervjuer sker löpande.
För mer information se hemsidan: galopin.se eller Instagram: brasserielegalopin.
Hoppas vi hörs!
5 års erfarenhet eller mer