Är du i början av din karriär och är genuint intresserad av matlagning?
Vill du vara arbeta på en kreativ och inspirerande arbetsplats som lagar all mat från
grunden? Här arbetar vi med produkter som du kan stå bakom. Det kan vara de bästa styckdetaljen, att det är närodlat och lokalt, eller att du ska förädla råvarorna.
Med de flesta av våra samarbetspartners restauranger arbetar man i team av lika delar tjejer och killar, i blandade åldrar med olika bakgrunder, kompetenser och erfarenheter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom kallköket kommer att vara
- Planering
- Prepp
- Tillagning
- Service
DET HÄR ÄR DU
- Du har genuint intresse för mat & matlagning med svenska, ekologiska och närproducerade råvaror.
- Du vill arbeta i en kreativ miljö
- Du gillar att utveckla och utvecklas
- Här erbjuder vi unika karriärsmöjligheter.
DET HÄR FÅR DU
- Laga mat från grunden
- Härliga människor runt dig
- Bra utbildningar på arbetsplatsen
Tjänsterna varierar mellan säsong, sommar och heltidsjobb.
Tillsättning: April/ Maj/ Juni
HAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN?
Magnus Olsson
[email protected]
OM OSS
Progressio är ett rekryteringsföretag som är inriktat mot besöksnäringen. Vi jobbar med flertalet olika hotell och restauranger för att underlätta för både dig och företagen i sökandet av rätt matchning.
Välkommen med din ansökan. Vi försöker svara så snabbt vi kan.
Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längre att ansöka.
Godkänn cookies
Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och samla in information om hur vår webbplats används. Denna information hjälper oss att anpassa och förbättra vårt innehåll och våra tjänster.