OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.

Omfattning Heltid
Publicerad 2024-03-20

Restaurangchefer till Hjortviken Country Club I det natursköna Hindås, endast en kort resa från Göteborg, håller Hjortviken Country Club på att förvandlas till en destination fylld av avkoppling, äventyr och utsökta mat och dryckesupplevelser. Med på vår resa söker vi inte bara en utan två passionerade Restaurangchefer med visionen att leda, inspirera och skapa stamgäster genom personlig service och upplevelser som överträffar gästens förväntan. Är detta nästa steg i din karriär? Hjortviken Country Club Öppning är planerad i januari 2025 och då har Hjortviken Country Club två unika restaurangkoncept att erbjuda. I en av restaurangerna kommer det bli mycket äkta råvaror och älskade svenska klassiker, men också med spännande moderna och internationella inslag. Menyn kommer att gå utefter årstiderna där det blir en blandning av olika smaker och rika traditioner. Den andra restaurangen är belägen precis vid och (nästan) i Pool Cluben, där blir det något helt annat. Här kommer du hitta smaker som definierar det spanska sättet att leva på, med influenser ifrån det soliga Kalifornien. Hjortviken blir socialt och just i den här miljön delar man måltider med varandra, det blir roligare så tror vi. Utöver det 150 fantastiska hotellrum, 6 barer, en Pool Club samt en mötes och eventavdelning där vi kan ha allt från den klassiska konferensen till bröllopsfesten. Detta och mycket mer, allt integrerat i en och samma ombonade miljö. Med ambitionen att skapa en helhetsupplevelse utöver det vanliga är vår mission att för varje besök skapa stamgäster som längtar tillbaka. Din roll som Restaurangchef Som en av våra Restaurangchefer spelar du en avgörande roll i att forma gästernas upplevelse. Från den dagliga driften till att förädla och utveckla våra restaurangkoncept arbetar du tätt tillsammans med ditt team för att säkerställa att varje gästbesök överträffar förväntningarna. Genom ditt inspirerande ledarskap skapar du ett team där kreativitet, glädje och professionalism står i centrum. Du rapporterar till Malin, vår F&B Manager och du ingår i destinationens avdelningschefsgrupp. Dina huvuduppgifter - Leda och utveckla arbetet i restaurangen. - Skapa och upprätthålla höga standarder av gästservice och mat och dryckeskvalitet. - Ansvara för rekrytering, utbildning och utveckling av personalen. - Vara med i att utveckla och implementera nya rutiner och koncept för säsonger och event. - Ansvara för ekonomisk uppföljning, schemaplanering, inventering, inköp och resultat av ditt team. Vem söker vi? Med en passion för mat, dryck och enastående service, har du redan flera års erfarenhet som Restaurangchef eller liknande. Du är en motivator med ett genuint ledarskap som drivs av att utveckla ditt team. Med ett affärsmässigt sinne har du enkelt för att balansera kreativitet med kostnadseffektivitet. Som person är du social, organiserad och alltid ett steg före i planeringen. Vi erbjuder dig - En unik position att vara med och forma Hjortviken Country Club från starten. - En dynamisk och kreativ arbetsmiljö. - Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Ansökningsprocess Om du känner att du är den vi söker och vill vara en del av vårt team på Hjortviken Country Club, skicka då din ansökan med CV och ett personligt brev via länkarna nedan. Vi behandlar ansökningar löpande och ser fram emot att läsa om varför just du vill bli en del av vårt team. Sista ansökningsdag är 15/4 2024. Tillträde under oktober 2024 och lön enligt överenskommelse. Länk till Hjortviken Country Club (http://www.hjortviken.se/) Länk till ESS Group (https://www.essgroup.se)

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet Tillsvidare
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons