Omakase Head Chef
Koizen i Göteborg söker efter en passionerad och skicklig Omakase Chef som kan leverera en autentisk och minnesvärd matupplevelse för våra gäster.
Vem vi söker
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom japansk gastronomi och köksarbete med tyngdpunkt på Omakase-stilen. Du har expertkunskaper om traditionella japanska matlagningsmetoder, tillagningsmetoder och presentation. Vi ser även att du har goda kunskaper inom HACCP och säkerhetsstandarder.
Vidare ser vi att du har förmågan att:
Skapa unika och nyskapande rätter som överträffar gästernas förväntningar.
Utforma och utveckla en varierad Omakasemeny med hög kvalitet och säsongens ingredienser.
Tillaga sushi (sashimi, nigiri, maki och andra typer av sushi).
Leda och hantera ett köksteam samt att inspirera och coacha dina medarbetare.
Hantera en högarbetsbelastning och hålla sig till tidsplaner för att upprätthålla effektivitet och kvalitet.
Arbeta i en dynamisk och föränderlig arbetsmiljö samt att kunna anpassa sig till ändrade krav och behov.
Fokusera på restaurangens gäster så att varje gäst får en exceptionell matupplevelse
Ansökan
Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken ”Skicka ansökan”. Urval sker löpande!
Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längre att ansöka.
Godkänn cookies
Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och samla in information om hur vår webbplats används. Denna information hjälper oss att anpassa och förbättra vårt innehåll och våra tjänster.