OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.
Gammelkroppas verksamhet bygger idag i huvudsak på tre verksamhetsdelar: Högskolan där Skogsteknikerprogrammet omfattar 120 högskolepoäng och 25 studenter antas vartannat år. Fortbildning av skoglig personal samt konferensverksamhet för små och medelstora företag/grupper.
Här finner ni en varm, personlig miljö och omtänksam service i en verksamhet med skogen i fokus. Att skogen är viktig för oss märks i allt från vår omgivning, inredning och sist, men inte minst, i vårt kök. Vi serverar gärna rätter med utgångspunkt i det som finns omkring oss.
Vi söker dig som är en kreativ och engagerad matlagare. Har du ett intresse för att laga genuin och god husmanskost med skogen och lokala råvaror i fokus är Du den vi söker. Framtida inriktning kommer att vara viltrika menyer så erfarenhet av tillredning av vilt är ett stort plus. Vi erbjuder goda möjligheter att utveckla både dig själv och Gammelkroppa.
Tjänsten innebär att du kommer ansvara för anläggningens restaurang. Beställningar, luncher, catering, finmiddagar blandas upp med allehanda evenemang.
Anställning som kökschef innebär att de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att tillaga alla sorters mat (kallkök, varmkök, patisserie, specialkost), catering, planering, planera och förbereda måltider, beställning av varor, måltidskalkylering, fakturering, livsmedelshygien och HACCP, ansvar för restaurang/matsal, visst kassaansvar samt utveckling av restaurangen vad gäller kvalitet och event.
Vi söker dig som:
Möjlighet till hyra av bostad finns.
Låter det här som en tjänst för dig?
Sök redan idag, ansökningarna behandlas löpande.
Har du frågor om tjänsten så kontakta gärna Lena Karlsson, 076-2799201 [email protected]
Välkommen med din ansökan!