OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.

Omfattning Heltid
Publicerad 2024-03-07

Om jobbet

Vi har nyligen öppnat upp ytterligare en konferensverksamhet i nyrenoverade lokaler på Hornsgatan. Vi behöver därför stärka upp med en Kallskänka till teamet

Vi söker nu dig som går igång på att arbeta i ett starkt team där ni både har stort ansvar såväl som mandat för den dagliga driften, proaktivt löser utmaningar som uppstår och driver avdelningens utveckling framåt. Du kommer att vara en nyckelperson i detta arbete.

Din profil

Du har kunskap inom köksekonomi och kan räkna på råvarukostnad och tidsåtgång för att producera olika produkter, för att hålla dig inom ramarna för råvaru- och produktionskostnad och därmed uppnå satta nyckeltal. Du tycker om att utveckla nya frukost- och fikakoncept, samt har en talang för det estetiska kring uppläggningar och presentationer.

Du har tidigare erfarenhet av arbete inom kök från hotell, konferens, kafé eller motsvarande. Det säger sig självt att vi letar efter dig med servicekänsla ut i fingerspetsarna. Du älskar kundbemötande och att tillsammans med dina kollegor skapa en riktig smidig och trevlig konferensupplevelse för våra gäster. Du har erfarenhet av hur man hushållar med bra råvaror, har kunskap kring hur man snyggt presenterar och lägger upp mat och tar tillvara på resurserna på ett bra sätt. Vi förutsätter att du har kunskap i hygienkraven inom kök och livsmedel. Mycket kan hända under en dag på en konferensvåning, så du ska gilla att hitta lösningar, ta egen initiativ och ta ansvar för att vi tillsammans levererar förstklassiga möten till våra gäster.

Vi vill alltid förbättra våra tjänster så vi uppskattar om du proaktivt kommer med förslag där du ser utvecklingsmöjligheter.

Dina kvalifikationer

Du har minst gymnasial utbildning, och vi ser att du har utbildning och/eller har arbetat minst fem år inom hotell, restaurang, konferens eller kafé

Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med köksekonomi och receptuppbyggnad.

Din svenska och engelska bör vara god i både tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

Tjänstens primära uppgift är operativ, där du kommer att sköta det praktiska kring att producera förtäring så som frukost, fikor, smörgåsar och sallader.

Du kommer att vara en del av konferensteamet, och delta i serveringen av förtäring, såväl som andra sedvanliga konferensuppgifter så som att ta emot våra gäster och visa dem till rätt lokal, iordningsställande av lokaler före och efter konferenser såväl som enklare AV-support.

Du behöver känna dig trygg i att hantera bokningssystem och lägga in bokningar såväl som dra ut förtäringslistor inför beställningar och produktion.

Som Kallskänka kommer du att arbeta med, och ha ansvar för att recept och koncept som beslutats följs, samt att presentationer av konferensens förtäring sker enligt satt standard. Du kommer att ansvara för att lära upp och visa dina kollegor kring förtäringens innehåll och presentation.

Du kommer att arbeta mot leverantörer och beställa hem adekvata mängder råvaror för att kunna producera och leverera den förtäring våra kunder beställt.

Du kommer även att arbeta mot vår cateringleverantör för beställning av luncher och kvällsbeställningar, samt kvalitetskontrollera denna vid leverans.

Arbetstid

Arbetstiden är primärt förlagd dagtid på vardagar.

Starttid vid ordinarie verksamhet är 06: 30, men kan variera något beroende på bokningsläget.

Kvälls- och helgarbete kan i enstaka fall förekomma.

Vi tillämpar provanställning.

Skicka ansökan

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet Tillsvidare
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Dela annons