OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.

Om tjänsten

Besök hemsida
Omfattning Heltid
Publicerad 2024-03-07

ProfilHotels Central lever verkligen upp till sitt namn. Det finns få hotell i Stockholm som har Centralstationen, med Arlanda Express och Flygbussarna, precis på andra sidan gatan. När du kliver innanför dörrarna lämnar du storstadens brus utanför. Här hittar du moderna, färgstarka rum med stark Stockholms-anknytning. I hotellet huserar även den franska bistron La Gare. LE RELAIS DE LA GARE, STOCKHOLM I anslutning till ProfilHotels Central hittar du La Gare, vår franska bistro. Vi ligger mitt i Stockholm City på Vasagatan. La Gare går under temat Un hommage à L´Entrecôte och har inspirerats av Paris som hyllar enkelheten i god mat och gott sällskap. La Gare är ett blygsamt krypin med vällagade, franska klassiker, samt en skrytsam dessertlista.   Vi söker nu en kvällsansvarig kock som med glädje, engagemang och professionalism vill vara med och ge våra gäster en grym restaurangupplevelse. Vi ser gärna att du tidigare haft en ledande position i köket där du tar ansvar och arbetar självständigt. Du levererar service med en positiv och energisk inställning. Du är trygg med stark servicekänsla och gillar att jobba i ett högt tempo.   Arbetsuppgifter Du är fullt operativ och leder, tillsammans med vår köksmästare, det dagliga arbetet i köket. Som kvällsansvarig kock kommer du att bistå och driva vår kökschefs ambition framåt, och din primära arbetsuppgift är att leda vårt köksteam i nära samarbetet med servisen. Allt för att ge våra gäster en professionell och personlig upplevelse i en genuin och trevlig restaurangmiljö. Du ska säkerställa den bästa produkten genom fantastisk matlagning, menyplanering, inköpsoptimering, öga för detaljer och hygien. Vidare är du flexibel och engagerad – i vårt lilla team är det viktigt att se hotellet och restaurangen som ett och samma gäng. Vi ställer upp för varandra och hjälper till där det behövs.   Kvalifikationer Du behöver ha ett gott ordningssinne och lägger stor vikt på att teamet har rätt förutsättningar för att följa de uppsatta rutinerna. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av a la carte och gärna det franska köket. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Viktigt för oss är din inställning och glädje för yrket!   Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där arbetstiden främst är förlagd till kvällar och helger. Vi följer gällande kollektivavtal, är en trygg och rättvis arbetsplats och ser alla medarbetare som värdefulla.   Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom avtal driver vi även fem Best Western Plus hotell. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet Tillsvidare
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons