OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.

Om tjänsten

Besök hemsida
Omfattning Deltid
Publicerad 2024-03-06

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad. Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn! Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.  Nu söker vi dig som med positivitet och nyfikenhet vill ta dig an nya utmaningar som kock i vårt köksteam Breakfast - är du den vi söker?  Arbetsuppgifter Innan dagen startar på riktigt ska hotellets gäster laddas med vår energifyllda och glädjeskapande frukostbuffé. Frukosten serveras i vår fina Saluhall, där vi kommer kunna ta emot upp mot två tusen gäster under högsäsong.  Våra kockar ska på ett effektivt och smaksäkert sätt brinna för att förbereda, genomföra och avsluta matlagning i våra kök. Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa Hotel är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. Som en del av frukostgänget kommer du att synas i verksamheten- här är du en del av gästens resa genom måltiden och kan göra morgonstunden till något helt speciellt! Kvalifikationer Vi söker dig som genomgått en kockutbildning alternativt har minst två års kockerfarenhet i din ryggsäck, gärna inom verksamhet såsom hotell eller service/besöksnäring. Du har god hygienkännedom och ett öga som ser till att våra miljöer är fina, rena och fräscha.  Personliga egenskaper För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Just till dessa tjänster är det självklart att du är morgonpigg och värdesätter att du i stället har mer ledig tid på eftermiddagen! Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba på Liseberg Grand Curiosa Hotel! Villkor Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad  på 70%, tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden är varierande, dock startar arbetsdagen oftast tidigt (inte sällan redan vid kl 05:30). Du behöver kunna arbeta veckans alla dagar, inte minst helger då vi har som mest att göra. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde. Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 1 april. Varmt välkommen att söka! Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Headchef Breakfast; Peter Svensson, på telefon 031-766 72 73.

Mer info

Omfattning Deltid
Varaktighet Tillsvidare
Antal platser 2
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons