Omfattning Heltid
Publicerad 2024-02-26

Den 1 mars öppnar vi på Urban Deli vår femte enhet i fantastiska Hagastaden. Vårt butikskoncept kommer att finnas på plats liksom vår tolkning av en riktigt bra Deli. Vi öppnar också en av Stockholms största restauranger med vedeldad grill och 16 meter bardisk! Har du erfarenhet av att arbeta som kock och är sjukt sugen på ett kul jobb; läs mer här nedanför. Kanske vill du vara med på resan? Om Urban Deli Vår vision är att inspirera i omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en kul och stimulerande mötesplats. Idag finns vi på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen (där vi också har hotell och Takpark) och på Centralstationen. 2024 flyttar vi in i den nybyggda fastigheten Forskaren i Hagastaden. På Urban Deli jobbar drygt 250 medarbetare med samma önskan och drivkraft: Att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration om mat och dryck. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt. Om Koncepten I Forskaren kommer vi etablera två schyssta koncept i nybyggda lokaler. I den ena delen kommer det vara en uppdaterad Butik & Deli och i den andra kommer vi presentera vårt nya restaurangkoncept ”Urban Diner”. Koncept Restaurangen Urban Diner” är ett möte mellan ett franskt brasserie och amerikansk diner, med nordiska råvaror. Den höga takhöjden, miljön och atmosfären för tankarna till en mer exklusiv restaurant, men så fort du välkomnas av personalen så landar du i känslan av en kvarterskrog där du blir överraskande, omsorgsfullt omhändertagen. Alla känner sig som stammisar. Maten är tydlig och bekant, men smakerna förvånar. Kockarna planerar och väljer bland utstuderade tillbehör och genomtänkta såser. Till stor del lagas maten över öppen eld i det lika öppna köket. Vi har inga hemligheter och bjuder in gästerna att beskåda men också lära. Vi delar kunskap och inspirerar till helgens matlagning. Vill man köpa med sig en del av upplevelsen så finns butiken runt hörnet. Maten är straight forward, med massa smak och djup. I kombination med service som är omtänksam och ovanligt vänlig - utan att vara hövlig - skapar vi något nytt i Hagastaden och Stockholm. En restaurangupplevelse som kombinerar den pulserande brasseriestämningen med den personliga och familjära känslan på en diner. Urban Diner. Dina arbetsuppgifter Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att vi har produkter av högsta kvalitet, ett bra samarbete och god stämning med övriga avdelningar och är delaktig till att ge våra gäster och kunder en upplevelse i toppklass. Dina arbetsuppgifter är bland annat: - Säkerställa högsta möjliga kvalitet på maten med hållbarhet i fokus - Säkerställa hygien, service, miljö och koncept - Säkerställa att alla rutiner följs Om dig Det viktigaste med dig är att du verkligen brinner för mat och dryck och gillar att jobba i team. Vi tänker att du, liksom vi, är prestigelösa lagspelare som sätter stor vikt vid samarbete och kommunikation mellan alla kollegor på våra avdelningar. Vi tror även att du triggas av att nå högt uppsatta mål och är en glad, positiv och energisk person med en servicekänsla utöver det vanliga. Urban Deli genomgår just nu en förändringsresa där vi kommer lägga stort fokus på att inspirera i omställningen till framtidens mat. Därför blir det viktigt att även du är nyfiken och kanske redan nu engagerad i frågor kring mat så som hållbarhet, food tech, klimatpåverkan och smakrikedom! Du gillar högt tempo, har stor driv och kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs i en snabbfotad miljö med schyssta villkor och att få vara en del av en utvecklande arbetskultur. På Urban Deli ska vi inspireras och lära av vår omvärld men också av varandra. Därför uppskattar vi om du vill vara med och ompröva det klassiska och inspirera till det oupptäckta när det kommer till matlagning. Om vårt erbjudande Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i Hagastaden i en spektakulär fastighet med fokus på life-science och forskning. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog ändå att tillsammans med oss vara med och inspirera i omställningen till framtidens mat! Arbetstiderna är blandade dag, kväll & helg. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 75-100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning. Varmt välkommen med din ansökan! Länkar: Urban Deli www.urbandeli.se (http://www.urbandeli.se/) Forskaren www.forskaren.se (http://www.forskaren.se/)

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet Tillsvidare
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons