Omfattning Deltid
Publicerad 2024-01-22

Kostenheten tillagar patientkoster, serverar lunch och fika till externa gäster. Verksamheten är fördelad på fyra olika arbetsställen: produktionsköket på Nedre Vattugatan, Restaurang Kajutan, Mellanlagret och Café Entré på sjukhusområdet. Region Jämtland Härjedalens tre kärnvärden; välkomnande, handlingskraftiga och pålitliga genomsyrar kostenheten och det arbete vi utför mot våra kunder och våra kollegor och medarbetare. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Vi har även en egen motionsanläggning för våra anställda. ARBETSUPPGIFTER Kock i produktionsköket: Tillagning av patientkost, tillagning av mat i restaurang Kajutan, packning av mat samt övriga i verksamheten förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER · Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt tre års erfarenhet av yrket · Kännedom och kunskap om livsmedelshygien och HACCP · Datavana · God språkförståelse och behärskar svenska i tal och skrift · God fysik, då arbetet bitvis är tungt och påfrestande för kroppen · Samarbetsvillig och gillar att arbeta i team. ÖVRIGT Anställningsform: tidsbegränsad, semestervikariat och timanställning vid behov Start enligt överenskommelse intervjuer och anställningar sker löpande

Mer info

Omfattning Deltid
Varaktighet 3 - 6 Månader
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons