OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.
//ENGLISH//
Are you a recent food or pastry graduate looking for an exciting opportunity? Or are you finishing your education and looking for an exciting next step in your career? Join our chocolate production team in Österlen/Skåne-Tranås.
The work involves producing craft chocolate from bean to bar and manufacturing chocolate confectionery, artisan bonbons, and pastries for our café. Previous experience working with food production (as a cook, chef or pastry chef) is a bonus, but a formal degree in one of these fields is a requirement. Applicants with a degree and/or experience working with chocolate will be prioritised.
For international applicants, you must have a Swedish working permit, personal/coordination number, and a Swedish bank account.
All applications must be made via our online form:
https://svenskakakao.se/pages/jobb
Read more about us:
https://svenskakakao.se/en
Schedule and contract
//SVENSKA//
Studerande eller precis färdigutbildad kock eller konditor? Jobba med chokladproduktion på Svenska Kakao i Skåne-Tranås. Här tillverkar vi hantverkschoklad (bean to bar), praliner, chokladkonfekt samt bakverk för vårt eget chokladcafé. Formell utbildning är ett krav, erfarenhet ett plus. Sökande med utbildning inom/eller erfarenhet av att arbeta med choklad prioriteras.
Alla ansökningar skall gå via vårt online formulär:
https://svenskakakao.se/pages/jobb
Läs mer om oss på vår hemsida:
https://svenskakakao.se
OM OSS
På Svenska Kakao ägnar oss åt ett delikat hantverk. Vi är en av få chokladtillverkare i Sverige och producerar allt från choklad till restauranger/ konditorer till konsumentprodukter som chokladkakor, praliner, kolor, nougat och annan delikat konfektyr. Vi använder de bästa råvarorna, gärna närproducerade. Den första pralinen i vår regi såldes oktober 2013 och i Skåne-Tranås, Österlen finns vår fabriksbutik (Österlenchoklad) och en hantverksproduktion. Våra chokladprodukter och vår butik, med sin speciella atmosfär, är omskrivna i allt från Dagens Industri till Gourmet och lockar såväl lokala kunder och sommargäster som internationella turister på besök.
Våra produkter skickas också till stjärnkrogar, butiker, kaféer, restauranger och hotell runt om i Sverige, och en hel del går på export till länder som Japan, USA, Frankrike, Tyskland, Kina och Hong Kong
Arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill arbeta i vårt produktionsteam. Arbetet innefattar chokladproduktion (bean to bar) samt tillverkning av konfektyr, hantverkspraliner och bakverk till vårt café.
Kvalifikationer
Du ska ha en examen inom livsmedelsproduktion, gärna som kock eller konditor. Formell examen är ett krav,
Vi är ett litet team med stort engagemang som jobbar nära varandra. Det är viktigt att vi kan backa upp för varandra och att alla tar ansvar för att det vi gör håller yppersta kvalité. Vi vill att du har en förmåga att se vad som behöver göras och kan jobba självständigt. Sen är det naturligtvis viktigt att du är en glad person som kan behålla ett gott humör och fokus även i stressade situationer.
Typ av anställning Kontrakt på deltid från Februari (50%) och därefter heltid från Maj - September (100%) Vi ser gärna på möjligheten att förlänga detta kontrakt till en heltidstjänst efter september. Dagar och tider är flexibla i början och arbete kan schemaläggas på vardagar och helger.
Vi har kollektivavtal via HRF/Visita
Låter detta som något för dig? Fyll i formuläret på https://svenskakakao.se/pages/jobb