OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.

Om tjänsten

Besök hemsida
Omfattning Heltid
Publicerad 2024-01-04

Om oss Kök och restaurang i Karlskrona är en del av Enheten för Logistik och Måltidsservice i Regionservice. Enheten för Logistik och Måltidsservice med ca 130 medarbetare består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri, personalkläder samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. Gemensamt för oss är att vi utvecklar och levererar stöd och servicetjänster till verksamheter inom Region Blekinge. Om jobbet I tjänsten som kock arbetar du på avdelningen Kök och restaurang i Karlskrona med försörjning av måltider till vårdavdelningar och restaurang. Mer konkret innebär arbetet att du i team producerar varma måltider i kantinsystem, packar varor för transport till avdelningar, servering i restaurang samt vanligt förekommande arbetsuppgifter såsom disk och städ. Allt arbete sker enligt gällande rutiner och vårt egenkontrollprogram. Arbetet som kock innebär även kontakt med kunder och ställer därför krav på viljan att leverera god service och ett noggrant samt strukturerat arbetssätt. På kök och restaurang i Karlskrona arbetar 22 kockar gemensamt mot uppsatta mål där ordning och reda är en förutsättning. Tjänstens arbetstid är förlagd till dagtid med schemalagd helgtjänstgöring. Semestervikariatet omfattar ca 10 veckor, inklusive 2 veckors introduktion. Vi erbjuder dig ett stimulerande och betydelsefullt arbete med många personliga möten och stort eget ansvar. Hos oss har du förmånligt tillgång till gym och möjlighet till flexibel arbetstid. Vill du veta mer om kökets verksamhet i köket, klicka på länken: https://regionblekinge.se/jobb-och-utbildning/att-jobba-i-region-blekinge/vara-yrken-och-medarbetare.html Intervjuer sker fortlöpande under våren, så tveka inte med att skicka in din ansökan. Rekrytering sker löpande. Om dig Vi söker dig över 18 år fyllda vid anställningens start. Du har en godkänd och avslutad kockutbildning eller annan adekvat utbildning, alternativt andra kunskaper och dokumenterad lång erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet att arbeta med specialkost. Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Eftersom arbetet innebär arbete i team samt kundkontakt har du god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vidare har du en positiv syn på människor och arbete, och tycker liksom vi att det ska vara roligt att gå till jobbet! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Om regionservice Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Enheten för Logistik och Måltidsservice, består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri samt resursenhet. Om Region Blekinge Vi är 5 000 medarbetare som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. Varje dag arbetar vi för att skapa livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Tillsammans leder vi utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Välkommen att göra skillnad tillsammans med oss - för att livet är viktigt! Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. https://regionblekinge.se/

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet 11 Dagar - 3 Månader
Antal platser 9
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons