Öströö Fårfarm är ett levande jordbruk och besöksmål där våra kunder och gäster upplever fantastisk mat, unikt hantverk och lärande om får och fårhållning omgärdat av en naturskön miljö.
Vi söker en mat- och dryckesansvarig som kombinerar rollen som matkreatör och operativ ledare för mat- och dryckesverksamheten som idag består av
• Cafe Fårhagen - café med ekologisk prägel med mycket hembakat och hemlagat.
• Köttboden – gårdsbutik med ekologiskt lammkött och massor av delikatesser.
• Konferens- och mötesverksamhet – mat och dryck för större sällskap i vår brännvinskällare, hantverksateljé eller konferensrum.
Om tjänsten
Du har ansvar för Mat- och dryckesverksamheten på Öströö Fårfarm vilket inkluderar den löpande driften med fokus på nöjda medarbetare och gäster. Det innebär bland annat att
Din profil
Du har ett genuint intresse för service, mat och dryck och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera en unik upplevelse. Du har förmågan och viljan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot uppsatta mål. Detta är en chans för en driven person som vill hitta en spännande utmaning och möjlighet. Vi ser hellre att du har ett driv och intresse och är en glädjespridare på jobbet snarare än att du haft en dylik tjänst tidigare. Vi vill skapa en tjänst som vi tillsammans utvecklar.
Rollen rapporterar till ägare av Öströö Fårfarm. Anställningen är ett heltidsuppdrag, ett föräldravikariat på ett år med möjlighet till en tillsvidaretjänst.