Kosta Boda Art Hotel AB är ett unikt designhotell som exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset. Hotellet ligger mitt i Glasriket och har 102 rum, 11 konferens- och grupprum, två restauranger, vår unika Glasbar och en komplett SPA-avdelning. Vi är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Kosta Boda Art Hotel är ett helägt dotterbolag till New Wave Group AB.
Som Restaurangchef hos oss får du möjligheten att arbeta med ett ambitiöst team, arbeta i en fantastisk miljö med många härliga gäster och vara den drivande delen i våra olika restauranger:
Linnéa Art Restaurant är restaurangen som alla våra gäster besöker någon gång, antingen vid frukost, lunch eller middag.
Kosta Delikatess är en fisk och skaldjursrestaurang som ligger i närheten av hotellet med 70 matplatser och möjlighet till provningar och olika event. Restaurangen har även en delikatessbutik och en av Sveriges största Gin barer med ett utbud på över 400 olika sorters gin.
Brasseriet 1742, är vår fine dining restaurang med plats för 25 gäster. Här har vi öppet fredagar och lördagar samt vid förfrågan.
Dina arbetsuppgifter består bland annat utav budgetansvar, övergripande ansvar för beställningar, se till att rutiner följs, upplärning av personal, ansvar för bokningar och schemaläggning för personalen, ser till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol samt till största del arbeta aktivt i restaurangen.
Vi tror att du redan idag jobbar som restaurangchef och har mins 5 års erfarenhet från liknande position i branschen och nu är redo att anta nya utmaningar och ett nytt steg i karriären. Vi vill att du har ett genuint intresse för mat och dryck, värdesätter dina kollegor och har en härlig energi som smittar av sig. Du är utåtriktad, glad, lösningsfokuserad och strävar alltid efter att ge en service som överträffar gästernas förväntan. Du trivs med att jobba i en miljö med högt tempo och har ett öga för detaljer och för vad som behöver göras.
Kontakt:
Carmine Lobrace
Food & Beverage Manager
0478-34830