Nu utökar vi vårt serveringsteam med en eller flera helgextra till Brasserie Le Galopin i Täby.
Om Brasserie Le Galopin:
Le Galopin är en nyöppnad fransk ”innerstadsrestaurang” i Täby Park med ambitionen att ta franska köket till Täby. Våra gäster ska kunna njuta av mat och dryck av hög kvalité i en avspänd miljö där servisens kunnighet och personliga service är vårt signum.
Inredning är en mix av en klassisk brasserie och en modern restaurang med en atmosfär som kan beskrivas som ”ett charmigt och stökigt gathörn i Paris där alla pratar med alla och har så där orimligt trevligt”.
Arbetsbeskrivning:
Sedvanliga arbetsuppgifter som ingår i att sköta matsalen på en mindre restaurang. Du kommer arbete nära kökschefen och ägarna vilket innebär att du kommer kunna påverka hur vi utvecklar vårt koncept.
Din bakgrund:
Du är en driven person med erfarenhet från restaurang med ambitioner. Du är duktig på att få kunden att känna sig väl omhändertagen och kan konsten att balansera personlig service med merförsäljning. Du är strukturerad och kan organisera hela teamets arbete. Du har ett intresse för franska viner och mat från det franska köket.
Ditt engagemang, en härlig personlighet och känsla för service är viktigast för oss.
Vi tycker du ska ha nära till arbetet så vi ser gärna att du bor i Täby, Österåker, Vallentuna, Vaxholm eller Danderyd.
Vi erbjuder:
Du får vara med att utveckla ett nytt restaurangkoncept i Täby med höga ambitioner. För mer information och känsla för konceptet se: www.galopin.se eller brasserielegalopin på Instragram och Facebook.
Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!
2-4 års erfarenhet