Kock till Kostenheten, Ånge kommun
Skicka ansökan 34 dagar kvar
Kock
34 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Vi söker kockar till Bobergs kök i Ånge. 

Kostenhet har 30 medarbetare som tillsammans tillagar ca 2000 måltider per dag till kommunens förskolor, skolor, särskilda boenden och hemmaboende. Maten lagas i fem produktionskök med egen restaurang och köken har utskick av mat till närliggande förskolor och särskilda boenden. Boberg kök lagar och levererar matlådor till hemmaboende via hemtjänsten. Mottagningsköket Torpsro bereder frukost och mellanmål som skickas ut till alla särskilda boenden.

Som kock är du anställd hos kostenheten med placering i något av våra kök i Fränsta, Ljungaverk, Torpshammar eller Ånge.

Kock till Kostenheten, Ånge kommun

Arbetsuppgifter

Du utför alla i köket och restaurangen förekommande arbetsuppgifter som att laga mat från grunden till matgäster i olika åldersgrupper, tillaga specialkost och konsistensanpassad mat samt baka matbröd och göra efterrätter. Som kock ansvarar du för att utskick av varma och kalla måltider håller god kvalitet, packar portionsmat på ett säkert och aptitligt sätt samt serverar måltider till gäster i restaurangen. Ta emot och packa upp varor, diska och hålla kökets lokaler rena och i god ordning är en viktig del av dagens arbete. I ditt uppdrag ingår att använda kostprogrammet mashie för att ta fram recept och produktionsunderlag, arbeta enligt enhetens egenkontrollprogram samt följa arbetsrutiner och riktlinjer. Som medarbetare förväntas Du aktivt bidra till att uppnå kostenhetens verksamhetsmål, delta i utvecklingsarbetet och verka för en god arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen.

Övrig information

Arbetstiden är schemalagd dagtid, vardagar. Helgtjänstgöring kan förekomma vid enstaka tillfällen. Arbetet är fysiskt krävande med periodvis högt tempo. Provanställning kan komma att tillämpas. Eftersom du kommer att arbeta med minderåriga behöver du kunna visa oss ett utdrag från belastningsregistret. Ånge kommun har rökfri arbetstid och erbjuder friskvårdsbidrag till ett värde av 2000 kr/år via Epassi. Urval och intervjuer sker löpande för denna rekrytering, så välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

  • För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök som omfattar efterfrågad kompetens.
  • Erfarenhet av att laga mat i storkök, minst 300 portioner eller mer per dag.
  • Erfarenhet av att laga specialkost, medicinsk och konsistensanpassad
  • Erfarenheten av att laga modern vegetarisk mat
  • Goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor, gäster och övrig personal samt skriftligen dokumentera det som verksamheten kräver i våra system
  • Datavana
  • B körkort är önskvärt

Vi söker dig som vill vara med och laga och servera god näringsriktig mat på ett hållbart sätt till våra gäster. Som person är Du struktureras och slutför dina arbetsuppgifter med god kvalitet. Du är flexibel, gillar högt tempo, hanterar stressfyllda situationer på ett konstruktivt sätt och arbetar för att lösa uppkomna problem. Det är en självklarhet för dig att samarbeta med dina kollegor, ge gästerna ett bra bemötande och visa god servicekänsla.

Ansökan

Fackliga Kontakter

Mer info

Anställningsform -
Publicerad 2024-10-16
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 2
Varaktighet Tillsvidare
Hemsida Länk