OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.

Erfaren och kreativ kökschef till Urban Diner i Hagastaden
Kökschef
Utgått

Arbetsbeskrivning

I en av Hagastadens vackraste byggnader har vi öppnat en av Stockholms största restauranger. Urban Diner är ett möte mellan ett franskt brasserie och amerikansk diner med nordiska råvaror. Med vedeldad grill och 16 meter bardisk vill vi skapa en mötesplats där vi vill att alla ska känna sig som stammisar. Har du erfarenhet av att arbeta som kökschefoch är sugen på att vara med på vår resa mot ett hållbart matliv?Då är det här kanske rollen för dig!

I Hagastaden vill viskapa en restaurangupplevelse som kombinerar den pulserande brasseriestämningen med den personliga och familjära känslan på en diner. Maten är straight forward, med massa smak, djup och kreativitet. Den höga takhöjden, miljön och atmosfären för tankarna till en mer exklusiv restaurant, men så fort våra gästervälkomnas av personalen så vill vi att dom skalanda i känslan av en kvarterskrog där de blir överraskade ochomsorgsfullt omhändertagna.

Maten är tydlig och bekant, men smakerna och ingredienserna förvånar. Våra kockar planerar och väljer bland utstuderade tillbehör och genomtänkta såser. Till stor del lagas maten över öppen eld i det lika öppna köket. Vi har inga hemligheter och bjuder in gästerna att beskåda men också lära.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att vi har produkter av högsta kvalitet, ett bra samarbete och god stämning med övriga avdelningar och är delaktig till att ge våra gäster och kunder en upplevelse i toppklass.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:

  • Resultat-, drift- och personalansvar för restaurangen
  • Säkerställa högsta möjliga kvalitet på maten med hållbarhet i fokus
  • Säkerställa hygien, service, miljö och koncept
  • Säkerställa att alla rutiner följs
  • Finna synergier som stimulerar till kompetensåterföring, effektivitet och bättre gästupplevelser.

Om dig Det viktigaste med dig är att du verkligen brinner för mat och dryck och gillar att jobba i team. Vi tänker att du, liksom vi, är prestigelösa lagspelare som sätter stor vikt vid samarbete och kommunikation mellan alla kollegor på våra avdelningar. Du är därför tillgänglig och lyhörd i din kommunikation och hjälper medarbetare att nå mål genom feedback.

Vi tror även att du triggas av att nå högt uppsatta mål och är en glad, positiv och energisk person med en servicekänsla utöver det vanliga. Du är en stabil, modig och trygg ledare som agerar professionellt i alla sammanhang och bidrar till nära samarbete på alla nivåer i företaget.

Urban Deli genomgår just nu en förändringsresa där vi kommer lägga stort fokus på att inspirera i omställningen till framtidens mat. Därför blir det viktigt att även du är nyfiken och kanske redan nu engagerad i frågor kring mat så som hållbarhet, food tech, klimatpåverkan och smakrikedom.

Du gillar högt tempo, har stor driv och kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs i en snabbfotad miljö med schyssta villkor och att få vara en del av en utvecklande arbetskultur. På Urban Deli ska vi inspireras och lära av vår omvärld men också av varandra. Därför uppskattar vi om du vill vara med och ompröva det klassiska och inspirera till det oupptäckta när det kommer till matlagning. Du värdesätter olikhet, visar respekt för andra och deras arbete och bidrar till en inkluderande företagskultur.

Om vårt erbjudande Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i Hagastaden i en spektakulär fastighet med fokus på life-science och forskning. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog ändå att tillsammans med oss vara med och inspirera i omställningen till framtidens mat!

Arbetstiderna är blandade dag, kväll & helg. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 1 september.

Länkar: Urban Deli www.urbandeli.se Forskaren www.forskaren.se

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2024-07-30
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare
Hemsida Länk