Om tjänsten

Besök hemsida bladins.se
Omfattning Heltid
Publicerad 2024-06-12

Bladins skola är en icke-vinstdrivande friskola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt ca 1700 elever. Vår vision är att våra elever ska utvecklas till nyfikna, kunniga och omtänksamma unga människor som är väl förberedda för att utveckla sina drömmar.

Vi söker nu dig som vill känna att du gör skillnad varje dag och trivs med att ha ett självständigt, varierande arbete med frihet att skapa goda, nyttiga, säkra maträtter tillsammans med vår souschef, tillagade med råvaror av hög kvalitet t.ex i första hand närproducerat, ekologiskt beroende på tillgång, säsong och pris samt övriga svenska råvaror av bra kvalite. Då vi är en stiftelse behöver vi inte arbeta med upphandlingar utan vi väljer själv de leverantörer som vi önskar.

Du trivs med att arbeta i en miljö med barn och ungdomar som är våra viktiga gäster. I dagsläget lagar vi lunch till ungefär 900 elever och personal samt mellanmål till ca 350 elever.

Om tjänsten

Som kock hos oss är du en viktig del i vardagen i stiftelsens skolkök. Du är en kugge i det dagliga arbetet i köket tillsammans med övriga teamet som idag består av 6 personer med olika roller.

I ditt uppdrag ingår även att arbeta enligt stiftelsens målsättning med fastställda mål, styrdokument och policys. För dina arbetsuppgifter är det önskvärt om du har både praktiska och teoretiska kunskaper i allergikost samt övriga anpassade måltider. Dessutom grundläggande kompetenser för att tillgodose att andra förekommande arbetsuppgifter i ett storkök blir utförda.

Bladins lägger stor vikt vid att den mat vi tillagar från grunden och serverar ska vara god, se inbjudande och aptitlig ut samt vara näringsriktig. Köket drivs liknande en bättre traditionell lunchrestaurang där alla detaljer är viktiga komponenter för den optimala maträtten. Den ska gärna vara tillagad med så rena naturliga produkter som möjligt. Vi undviker socker och sötade produkter i så stor utsträckning som möjligt. Vi arbetar också så hållbart och klimatsmart som möjligt på alla plan.

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid (100%) som gärna ska tillsättas 1:e september.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Kockutbildning.

  • Mångårig erfarenhet av arbete som kock, gärna från restaurangkök men har du en mix av både storkök samt restaurangkök är det en merit.

  • Gärna goda kunskaper inom specialkost samt näringslära.

  • Erfarenhet av egenkontrollsystem.

  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt engelska i tal då vi även har en Internationell skoldel.

Som person är du drivande, positiv, ansvarstagande, lösningsorienterad och kan arbeta självständigt. Du är kreativ och öppen för nya idéer. Du har god samarbetsförmåga, ett genuint intresse för människor och service och kan skapa goda relationer då arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal, interna och externa samarbetspartners. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Bladins är en rökfri arbetsplats.

Ansökan:

Vi arbetar med löpande rekrytering så inkom gärna med din ansökan så fort som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta Ulrika Eichler, Kostchef, på [email protected]. Eller Souschef Katrine Boberg på [email protected]

Vid eventuell anställning behöver giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och förskola uppvisas.

Vi hoppas att du tycker att tjänsten låter intressant! Här på Bladins får du jobba i ett härligt team med bra arbetstider (vardagar, dagtid) och med möjlighet att påverka och utvecklas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet Tillsvidare
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons