OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.
OM FÖRETAGET:
"Svarta Lådanarbetar meden prenumerationstjänst av färdiglagad mat som riktar sig till privatpersoner som söker en sund och enkel livsstil. Våra kostrådgivare och kockar näringsberäknar och lagar maten från grunden.
Vi förser dig med kocklagad hälsosam mat levererad hem till dig eller till ditt företag. Kom hem till läckra, glutenfria och laktosfria måltider direkt på din tröskel. Hos ossgör vi mer än hälsosamma maträtter från grunden, färdiga att värmabara för dig. Vi är här för att göra dig lycklig, frisk och mer fri att fullfölja dina passioner.
Vi har stor variation på varmrätterna, vi mixar menyer med lokala och internationella influenser. Allt för att du ska få en sån bra upplevelse som möjligt och samtidigt ge dig en ett brett spektra av vitaminer, mineraler och näringsämnen med hög kvalité. Vi vill att varje kcal ska ge en positiv inverkan och funktion i din kropp för att du ska kunna må så bra som möjligt."
Mer om Svarta Lådan kan du läsa här:https://svartaladan.se/
OM DIG SOM SÖKER:
Till den här tjänsten söker vi en person som har lång erfarenhet av personalledning och styrning av ett kök. Du har jobbat med stora volymer tidigare i ett produktionskök och är van vid recepthantering, planering och varubeställningar. Du är strukturerad, noggrann, ordningsam och förstår vikten av att följa det som är överenskommet. Du har även en vilja att utveckla och förbättra verksamheten och har förmågan att få med dig dina medarbetare i den utvecklingen. Du är en tydlig och rättvis ledare som är inspirerande och tycker om att jobba med människor.
OM TJÄNSTEN:
Som Kökschef har du det övergripande ansvaret att driva köket mot gemensamma mål. Du har drift- och budgetansvar för köket, duleder, fördelar och följer upp det dagliga arbetet utifrån företagets fastställda mål. Vi tror att dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara följande:
DINA ERFARENHETER:
Du är en utbildad kock med restaurangutbildning (3-årig) eller motsvarande i grundenoch har mycket goda matlagningskunskaper i både varm- och kallkök. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet i liknande befattning på minst 5 år.
Du har goda kunskaper om allergener och specialkost.
Du kan hantera stora produktionsvolymer.
Erfarenhet av att arbetat i kostdataprogrammet Matilda och utbildning i hygienprogrammet HACCP är meriterande.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då detta är det gemensamma språket som talas i köket.
Låter detta som tjänsten för dig? Ansök då direkt via vår annons!
För frågor [email protected]