Om tjänsten

Besök hemsida
Omfattning Heltid
Publicerad 2024-03-15

Söker du ett kul jobb som bagare för våren/sommaren och vill jobba tillsammans med vårt glada bagarteam?

Nu blickar vi fram mot den stora säsongen som drar igång här på Gotland och vi söker därför en ny supertrevlig och duktig säsongsmedarbetare till vårt hantverksbageri på Gotland. Vi är ett av få bagerier som håller öppet hela året vilket vi är stolta av, men med turistsäsong från maj-oktober behöver vi utöka personalstyrkan delar av året.

Vi bakar i Klintehamn och förser båda våra försäljningsställen i Visby och Klintehamn med fullsortiment på bageri/kondis. Dessutom bakar vi frukostbröd till flera av de stora hotellen i Visby.

Warfsholm Bageri är ett hantverksbageri som bakar på gotländskt mjöl från Labans Kvarn.

Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av yrket och har intresse för såväl bröd och bullar som tårtor och andra bakverk. Vi sätter hantverkskvalitet högt och använder företrädesvis lokala råvaror av högsta kvalitet. Hos oss bakas det tidiga morgnar för att förse alla våra kunder med färskt bröd till frukosten och det är viktigt att du är bekväm med att många arbetspass ligger under natten så att brödet är redo på morgonen.

Körkort är ett krav.

Tjänsten som säsongsbagare är initialt tänkt för perioden från april/maj till september/oktober, med möjligheter för förlängning. Vår absoluta högsäsong är från mitten av juni till slutet av augusti så kortare tidsperiod kan också vara aktuellt för rätt kandidat.

Låter det som något du vill höra mer om? Hör av dig dagtid antingen till vår bagerichef Kenna Brobeck på 070 845 41 72 eller Vd Arild Kleven på 073 901 39 45 eller maila oss på [email protected]. Vi intervjuar och anställer fortlöpande.

Skicka ansökan

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet 3 - 6 Månader
Antal platser 2
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Dela annons