CV Lagerarbetare

Lästid: 2 min

Malin Steigert
Malin Steigert
Malin Steigert Malin Steigert
Malin jobbar som Customer Success Manager och är utbildad civilekonom med inriktning Service Management. I rollen ingår arbete med kundrelationer, försäljning, projektledning och produktutveckling.
Uppdaterad 14 Mar 2024

CV-mall för lagerarbetare – ladda ner gratis

Ska du söka nytt jobb som lagerarbetare men saknar CV? Lugn, här delar vi med oss av våra bästa CV-tips, helt anpassade för dig som lagerarbetare. Missa inte heller vår CV-mall för lagerarbetare som du kan ladda ner helt gratis!

4 tips för ett bra lagerarbetare-CV

  1. Har du truckkort? - Då ska du absolut lyfta fram detta i ditt CV, gärna så tidigt som möjligt eftersom det är stor efterfrågan på lagerarbetare med truckkort.
  2. Ta upp dina fysiska färdigheter och relevanta erfarenheter - Är du en riktig gymråtta eller bara allmänt intresserad av att bibehålla en god fysik? Då är detta definitivt något du bör få med på ett eller annat sätt!
  3. Självgående i ditt arbete – Om ”initiativtagande” och ”självgående” är egenskaper som passar in på dig bör du definitivt lyfta fram detta, då du kommer ha stor nytta av det i jobbet som lagerarbetare.
  4. Lämna bara ifrån dig din ansökan om den är riktigt bra - Så se till att korrläsa en gång extra för att inte missa eventuella stavfel eller andra slarvfel som kan ge arbetsgivaren en negativ bild av dig.

Inspireras av fler CV-mallar