LEDIGAJOBB.SE by Noor Jobs

Produktionsansvarig kock till Öjebyns produktionskök

Antal platser:
Yrkesbenämning: Kock
Publicerad: 2019-10-08
Sista ansökningsdag: 2019-10-20
Stad: Piteå 
Fastighets- och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Fastighets- och serviceförvaltningen ansvarar för kommunens samlade måltids-, städ- och vaktmästeriverksamhet samt förvaltning av kommunens fastigheter. Vi är totalt ca 350 medarbetare. Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter förskolor, skolor, vård- och omsorgsboenden samt hemtjänsten. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Vårt utbud ska spegla samhället i stort. Vi har fyra stora moderna produktionskök, fyra mindre tillagningskök samt 51 slutberedningskök. Från februari 2019 producerar Öjebyns produktionskök dessutom mat till socialtjänsten i Luleå kommun. Måltidsservice tillagar ca 12 500 portioner varje dag. Öjebyn produktionskök är ett kallmatskök, ett dietkök samt elevrestaurangen Hjärtat. Här arbetar 30 medarbetare som tillagar ca 6 700 portioner per dag. I elevrestaurangen servar vi ca 500 elever med frukost, lunch och mellanmål. Vi söker nu en Produktionsansvarig som vill leda den dagliga produktionen. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att i dialog med enhetschefen och medarbetarna styra den dagliga driften av Öjebyns produktionskök. Det handlar bland annat om, bemanning och fördelning av personal, att balansera och prioritera och leda det dagliga arbetet. Förbereda och organisera nästa dags produktion. Du kommer i rollen att hålla i driftsmöten, avstämma och rapportera till enhetschef. I rollen ingår även att välkomna och introducera nya medarbetare. Vi kan erbjuda dig: • Att tillsammans med fantastiska kollegor arbeta i ett av Sveriges modernaste produktionskök med modern teknik och tillagningsmetoder. Varierande arbetsuppgifter med stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten. Kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och styra daglig produktion. Vi tror att du har en restaurangutbildning på gymnasienivå (utbildad kock) eller annan utbildnings/yrkesbakgrund som arbetsgivaren finner lämplig. Du har kompetens rörande livsmedelshygien. Du har goda ledaregenskaper och kan engagera och tillvarata medarbetarnas kompetens och idéer. Du inspirerar och skapar en kultur, där vilja, arbetsglädje och olikheter integreras på ett värdeskapande sätt. Du känner dig trygg i att fatta beslut. I arbetet träffar du många olika människor, vilket ställer stora krav på samarbete, ett gott bemötande, en tydlig kommunikation och ett professionellt förhållningssätt. Då arbetet är varierande förutsätts även att du är flexibel och har ett mycket strukturerat arbetssätt. För tjänsten krävs B-körkort samt goda kunskaper i IT. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 191020

Information om jobbet

Arbetstid & varaktighet
  • Heltid
  • Tillsvidare
  • Vanlig anställning
Lön
  • Fast månads- vecko- eller timlön
Besök hemsida