Chokladmakare hos Standout Chocolate på 75-100%

Antal platser:
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Publicerad: 2021-10-09
Sista ansökningsdag: 2021-11-30
Stad: Mölndal

Välkommen till chokladrevolutionen!

Vi tillverkar choklad helt från grunden här i vår lilla fabrik i Mölndal, småskaligt och hantverksmässigt. Vi använder bara rena och äkta råvaror och tillsätter inga onödiga ingredienser. Alla ingredienser är dessutom ekologiskt certifierade - helt enkelt bättre för kunden, och bättre för miljön. Vi utgår alltid från kakaobönan när vi gör vår choklad (även kallat bean-to-bar). Vi rostar först bönorna varsamt för att sedan stenmala dem tillsammans med övriga ingredienser tills smak och munkänsla är optimal.

Vi är flerfaldigt prisbelönta för vår choklad, och 2020 blev vi utsedda till "Small Artisan Producer Of The Year" på Great Taste Awards. Matens motsvarighet till Oscarsgalan.

Nu söker vi dig som vill jobba i vår fabrik i Mölndal. Till en början på 75%, med möjlighet till heltid. Startdatum 2022-02-01.

Idag är vi två personer som jobbar här.

Arbetsuppgifterna innefattar alla steg i chokladtillverkning, dvs: mottagnings-/kvalitetskontroll, rostning av kakaobönor, crack/winnow, produktion, temperering, paketering.

Du kan även själv vara med och utforma dina arbetsuppgifter om du har idéer om nya produkter eller tjänster, så länge det är inom ramarna för företagets verksamhet.

Du kommer jobba självständigt och bör ha ett stort inre driv, samt en vilja att vara med och utveckla produkt och varumärke.

Information om jobbet

Arbetstid & varaktighet
  • Deltid
  • Tillsvidare
  • Vanlig anställning
Lön
  • Fast lön
Postadress
  • Region MÖLNDAL
  • 43153 Taljegårdsgatan 3 B
Dela