Köksansvarig - Surflogiet

Antal platser:
Yrkesbenämning: Chefskock
Publicerad: 2020-01-13
Sista ansökningsdag: 2020-02-12
Stad: Gotland

Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på.

Verksamheten består av 26 bäddar fördelat på 11 tält, 1 eventtält för grupp och konferens, 1 Bar (fulla rättigheter), 1 café med glass/Juice/acai/alkohol etc, 1 ölbar, 1 kök, 1 aktivitetsavdelning. Surflogiet serverar frukost 8-10 samt mat från 11:00 - sent.

På Surflogiet sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi i så stor utsträckning som möjligt använder lokala och ekologiska råvaror, vårt eget kranvatten, samt är plastfria till förmån för det hållbara samhället.


Kvalifikationer

Kockutbildning eller meriterande erfarenhet. Det är viktigt att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten, självgående och serviceinriktad. Du har förmåga att samarbeta, ta ansvar och arbeta strukturerat.


Dina arbetsuppgifter och ansvarsområde

Köket och Kafét där du leder kökspersonalen och säkerställer kvalitén på vårat matutbud.

Du är en inspirerande ledare som har förmågan att se och utveckla dina medarbetare. Du inser vikten av att själv föregå med gott exempel och är villig att själv utföra samma jobb som du förväntar dig av andra.

Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av livsmedel. Förutom att kvalitetssäkra våra produkter ansvarar du för att hygienrutiner sköts enligt kraven från myndigheter.

Dina arbetsuppgifter består bland annat utav planering, inköp, inventering, personalansvar och schemaläggning men till största delen kommer du att arbeta i driften, coacha medarbetare och driven avdelningen framåt. Du kommer arbeta nära våran barchef då ni tillsammans ansvarar för helheten.

Som köksansvarig kommer du ansvara för hela köksverksamheten och dess utbud i samråd med F&B och ledningsgruppen. Ditt ansvar omfattar både administrativa och operativa delar och du kommer att vara en del i den dagliga driften.


Vi vill gärna att du

  • är flexibel och innovativ
  • trivs med högt tempo och utmanas av snabba vändningar
  • uppskattar gästkontakten som vårat öppna kök erbjuder
  • sprider positiv energi omkring dig
  • haft en ledande roll innan
  • hanterat beställningar
  • är snabb, noggrann och effektiv
  • kan och vill bjuda på dig själv

Information om jobbet

Arbetstid & varaktighet
  • Heltid
  • 3 - 6 månader
  • Sommarjobb / feriejobb
Lön
  • Fast månads- vecko- eller timlön
Postadess
  • Region GOTLANDS TOFTA
  • 62266 Toftavägen 374
Besök hemsida

Ansök utan CV

Answer is required!
Answer is required!
Answer is required! Invalid answer!
Answer is required!
Answer is required!
Answer is required! Invalid answer!
Answer is required! Invalid answer!
Answer is required! Invalid answer!