LEDIGAJOBB.SE by Noor Jobs

Cuisine Medicine AB söker medarbetare, Må-Fre dagtid

Antal platser:
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Publicerad: 2019-12-03
Sista ansökningsdag: 2019-12-13
Stad: Lund

(Måndag till fredag, dagtid)

Tjänsten

Vi söker en duktig medarbetare som kan ansvara för en liten separat satelitenhet med c: a 150–200 gäster/dag.

Vi erbjuder till rätt person en deltidstjänst som är 50% av en heltid.

Företaget

Cuisine Medicine AB ingår i Cuisine Gastronomique Holding Sweden AB.

Cuisine Medicine AB är ett företag som bedriver lunch-, konferens- och cateringverksamhet i Restaurant & Café Inspira på Medicon Village forskarby i Lund.

Dagligen äter mellan 500 och 700 personer lunch hos oss. (Förutom de 150-200 personerna i vår satellit- enhet.) Parallellt med vår bricklunch erbjuder vi också serverade affärsluncher.

Vid beställningar (med relativt oregelbunden intervall) serverar vi middagar samt mingelbufféer mm, på kvällstid.

Vi är idag 19p fast anställda i företaget och ser oss som ett expansivt-, och är därför också ett flexibelt och anpassningsbart företag.

Flexibilitet är ju alltid ett honnörsord när man talar om service, så, att anpassa oss såväl efter marknadens som varje uppdragsgivares förändringar är för oss avgörande och essentiellt.

Till den aktuella satellit-enheten kör vi ut färdiglagad varm mat, sallader samt lite wraps för försäljning till c: a 150-200 p

Affärsidé

Mat tillagad från grunden och med stor omsorg, som gör skillnad gentemot det gängse utbudet på lunchrestauranger. Ett utbud som erbjuder hälsosam mat byggd på senaste rön från forskningen.

Att göra skillnad för hela människan, är vårt företags motto…

En stor ”kärleksfaktor” vävs in i vårt dagliga arbete och en vilja att göra sitt yttersta, i positiv bemärkelse. Både gällande matråvaran och gentemot människor.

Vi bygger vår verksamhet på att all personal inkluderas i verksamhetens utveckling.

Vi tror inte på tur gällande ett bra psykosocialt arbetsklimat på en arbetsplats. Vi tror att man ständigt, aktivt måste arbeta med detta som ledning och integrerat med all personal tillsammans. Att hela tiden optimera den psykosociala arbetsmiljön.

Vi tror nämligen också att detta är en förutsättning för en optimal slutprodukt såväl gällande produktion som service. Vår arbetsplats är unik - därför skiljer sig också vår slutprodukt gällande mat och service från andra restaurangers.

Vi tror att kundupplevelsen blir hur varje tallriks unika och genomtänkta smaksättning, upplägg och idérikedom som sticker ut gentemot andra restaurangers slutprodukt, och även att service och kundbemötande upplevs bättre än andra restaurangers.

Vi tror verkligen på att vår personal är vår viktigaste resurs, och vi kommer att göra allt för att du ska förstå att det inte

Hållbarhet

Vår matfilosofi innebär att vi arbetar för en respektfull hållning till maten och dess miljöaspekter. Råvaran ska i första hand, eller så långt det är möjligt, vara lokalproducerad. Samtidigt ska den vara inspirationskällan till att skapa goda och innovativa anrättningar. Vi eftersträvar att ständigt förbättra vårt arbete ur hållbarhetssynvinkel men har redan idag kommit en bit på vägen. exempelvis är all vår fisk är MSC-certifierad. Vi serverar enbart svenskt fläskkött och i möjligaste mån även oxkött så länge kvalitetsnivån är acceptabel.

Att i första hand prioritera lokala producenter på såväl, kött, fågel som grönsaker, ger oss, förutom kortare transporter flera andra fördelar, så som vi ser det. Per automatik får vi ju även en säsongsanpassad matsedel.

Arbetstid

Din arbetstid är huvudsakligen förlagd till måndag-fredag, dagtid.

Då det förekommer att vi har beställningar även på kvällar, kan det komma att ingå i din arbetstid, dock mer sällsynt med helger.

Arbetsuppgifter

I det dagliga arbetet ingår att servera olika typer av mat. Varm som kall. Upplagd till gäst i en ”take away”- tallrik , för att ta med.

Det vi eftersträvar här är ditt engagemang till genomtänkta, smakfulla upplägg med välsmakande mat.

Till din hjälp har du ett gäng duktiga kockar som är de bästa arbetskamrater man kan önska sig att bolla idéer och diskutera med.

Ett riktigt team med bra team spirit i.

Samtidigt får du då möta våra underbara gäster och på så sätt få möjlighet att ha ett socialt utbyte med gästen, vilket ju kan vara unikt i sig.

Lunchservering innebär att våra gäster har mycket begränsat med tid varför ett högt tempo under en intensiv kort period är vad vi måste vara beredda att jobba med, som mål.

Kvalifikationer

Vi önskar att Du har några års arbetslivserfarenhet. Du får gärna vara lite äldre. Det uppskattar vi!

Erfarenhet från restaurang är meriterande men har inte så stor betydelse då ambitionsnivån är det väsentliga för oss.

Att du är en initiativrik, självgående, snabb och serviceminded person som älskar att bidra till ett bra och uppskattat arbete är av betydligt större vikt.

För att kunna möta våra gäster är det även av stor vikt att du behärskar både god svenska och engelska, i framförallt tal. Behärskar du fler språk ser vi det också som en fördel.

Vi ser också att du utan problem kan arbeta självständigt, även om vi räknar med ytterligare en person på plats under lunchtid.

Tillträde

2020-01-02 eller efter överenskommelse. Dock senast 2020-01-07

Svar

…med mail innehållande CV och ett personligt brev där vi får reda på lite mer om vem du är samt när du har möjlighet att börja ditt jobb hos oss.

Mer information

…får du från Sam på sam@cuisinemedicine.se eller på 070-8300730.

Information om jobbet

Arbetstid & varaktighet
  • Deltid
  • 6 månader eller längre
  • Vanlig anställning
Lön
  • Fast månads- vecko- eller timlön
Postadess
  • Region LUND
  • 22381 SCHEELEVÄGEN 2

Ansök utan CV

Answer is required!
Answer is required!
Answer is required!
Answer is required!
Answer is required!
Answer is required!
Answer is required!
Answer is required!
Answer is required! Invalid answer!
Answer is required! Invalid answer!
Answer is required! Invalid answer!